Skocz do zawartości
Cuckoldplace

Czy aby na pewno warto ujawniać swoje preferencje?

Rekomendowane odpowiedzi

jestem za poszanowaniem czyicś preferencji, jak ktoś lubi z chłopem - oki, jak lubi i z chłopem i kobietą - oki , jak z kobietą- też oki....

ale róbmy to w domu..., nie rozumiem, po co mnifestować, po co udowadniać..., nie wymagam tolerancji innych wobec mojej osoby, wobec mojego zachowania, ale automatycznie ja, nie będę tych osób tolerować.....

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ja także, jak przedmówcy, myśle że ogólnodostępna deklaracja swoich upodobań jest niepotrzebnym narażeniem się na krytykę i odrzucenie społeczne.

Bo tak jak ktoś napisał - po co to robić?

Dla idei zmianienia świata i rozropagowania cuckoldu ??? - za nic na świecie nie mam takich aspiracji ;)

Podejście do tematu jest w społeczeństwie chłodne - delikatnie mówiąc.

I mimo tego, że ja sam obracam się wsód ludzi, którzy pewnie by mnie nie wykluczyli ze swojego grona, a najwyżej wzruszyli ramionami i pokręcili z niedowierzaniem głową, to i tak nie mam ŻADNEJ potrzeby afiszowania swoich fantazji, marzeń, czy zachowań!!

Choć z drugiej strony w momencie, gdy emocje w nas buzują w środku tak potężne, że prawie rozrywają cię od środka, a przecież seks budzi niesamowite emocje, to naturalną potrzebą człowieka jest podzielić się z kimś tymi emocjami.

I dlatego kochani JESTEŚCIE WY!!  dlatego jest to forum!!

Bo choć nie chcę się afiszować wszystkim dookoła, to miło mi wiedzieć, że są udzie którzy myślą i czują podobnie do mnie. Którzy nie mają klapek na oczach (bo im się moherowy beret zsunął). I z przyjemnością konwersuję z Wami dzieląc się czasem bardzo intymnymi przemyśleniami, zachowując przy tym częściową anonimowość, dającą poczucie bezpieczeństwa.

A nawet jak już trochę krzepłem na forum i poznałem fajnych ludków via net - miło było zobaczyć ich na żywo w trakcie zlotu :)

I mi to wystarcza!! - odpowiadając na post autora tematu - warto się ujawniać, ale tylko w gronie osób, które moga Cie zrozumieć i o których wiesz, że na wstępnie nie obrzucą Cię błotem. Bo ujawniając możesz poznać interesujących ludzi, którzy poza "kosmatymi myślami" mają dużo ciekawych rzeczy do powiedzenia w nieskesualnych tematach (jak np. dobrażona)

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Raist, żeby mnie się ego nie rozdęło :aua:  No właśnie, dlatego forum takie fajne, że możemy się sobie tu wzajemnie wygadać, poznać ludzi, do łóżka i nie tylko do łóżka. Tu po prostu można być sobą, fajnie się bawić. Raz być serio, raz żartować. Ja kilka świetnych osób tu poznałam i poznaję dalej.  Nie jesteśmy zatem osamotnieni w swoich erotycznych sekretach.:)

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

warto się ujawniać, ale tylko w gronie osób, które moga Cie zrozumieć i o których wiesz, że na wstępnie nie obrzucą Cię błotem.

nigdy nie wiesz, co kryje się pod skorupką..., bo i tutaj takich nie brakuje... - tak abstrachując...., bo ogólnie zgadzam się z Tobą...

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

w głowach się poprzewracało..., w sejmie też już nie wiadomo kto jest kim, i co ma w spodniach, czy pod spódnicą...

oraz

Raist, dnia 25 Lutego 2013 - 18:52, napisał(a):warto się ujawniać, ale tylko w gronie osób, które moga Cie zrozumieć i o których wiesz, że na wstępnie nie obrzucą Cię błotem.nigdy nie wiesz, co kryje się pod skorupką..., bo i tutaj takich nie brakuje... - tak abstrachując...., bo ogólnie zgadzam się z Tobą...

Bo i tutaj nie brakuje wybiórczej tolerancji - tolerować to nas, a komuś tam to w głowach się poprzewracało!?

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

oraz

Bo i tutaj nie brakuje wybiórczej tolerancji - tolerować to nas, a komuś tam to w głowach się poprzewracało!?

jak cytujesz, to cytuj całość a nie tylko co Tobie jest wygodne..., ta emotka , dodawała tonu tej wypowiedzi

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

jak cytujesz, to cytuj całość a nie tylko co Tobie jest wygodne..., ta emotka , dodawała tonu tej wypowiedzi

A ok, myślałem że emotką się dodatkowo naśmiewasz, czyli nie załapałem że to żart, przepraszam w takim razie.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Napisano dziś, 10:59

Alice, dnia 26 Lutego 2013 - 10:05, napisał(a): Dołączona grafika

Ginger, ty ignorantko.

Przecież to od dawna wiadomo.

Tak samo jak Kopernik była kobietą :D

"......w głowach się poprzewracało..., w sejmie też już nie wiadomo kto jest kim, i co ma w spodniach, czy pod spódnicą... :-> :facepalm:..."

tak to wyglądało w całości

A ok, myślałem że emotką się dodatkowo naśmiewasz, czyli nie załapałem że to żart, przepraszam w takim razie.

gdybym się nasmiewał była by taka  " :lach: "

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...