Skocz do zawartości
dobrażona

Zanim hotki zostaja hotkami

doświadczenie seksualne  

55 użytkowników zagłosowało

1. 1. Ilu partnerów seksualnych miałyście przed obecnym związkiem?

• 1-3
      9
    • 3-5
      9
    • 5-10
      7
    • 10-20
      5
    • 20-50
      5
    • 50+
      2
    • mąż jest moim pierwszym partnerem seksualnym
      18

Rekomendowane odpowiedzi

Zuz czy 100 czy 200 cóż za różnica :P

Ale kurcze ciekawa jestem :P - Wiem do piekła moge trafić :redevil:

Zagłosowałam chociaż Hotką nie jestem ale niech będzie :P

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Dzięki Su, bardzo dobrze, ze zagłosowałaś. A jak gadałam z różnymi mężczyznami nieraz, którzy uprawiają seks w sposób rekreacyjny, po prostu powyżej jakież tam ilości  ciężko jest liczyć, przy licznych przygodach na jedną noc, trza by notatnik chyba prowadzić. :)

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Faceci maja podobno tendencje do zawyżania wyniku, kobiety do zaniżania. Ale właśnie policzyłam, że rok ma 52 weekendy. czyli jak ktoś nie lubi związków, w dużym mieście, spokojnie w 3 lata tylu partnerów może mieć. I to na 3 noce nawet, nie na jedną ;) faceci wynajmują razem "garsoniery", etc.  Z moich obserwacji, dużo więcej partnerek niż partnerów do wyboru.:) jedni lubią tenisa, inni lubią seks po prostu, nie chcą związku, ale lubią z kimś spędzić weekend. Ja sama miałam takich  partnerów łóżkowych, świetnych zresztą ludzi, z którymi spędzałam 1 noc raz na kwartał może. Były to stałe znajomości, ale o bardzo małym stopniu nasilenia.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Faceci maja podobno tendencje do zawyżania wyniku, kobiety do zaniżania. Ale właśnie policzyłam, że rok ma 52 weekendy. czyli jak ktoś nie lubi związków, w dużym mieście, spokojnie w 3 lata tylu partnerów może mieć. I to na 3 noce nawet, nie na jedną ;) faceci wynajmują razem "garsoniery", etc.  Z moich obserwacji, dużo więcej partnerek niż partnerów do wyboru. :) jedni lubią tenisa, inni lubią seks po prostu, nie chcą związku, ale lubią z kimś spędzić weekend. Ja sama miałam takich  partnerów łóżkowych, świetnych zresztą ludzi, z którymi spędzałam 1 noc raz na kwartał może. Były to stałe znajomości, ale o bardzo małym stopniu nasilenia.

Ja sie przyznałam do wszystkich moich grzeszków bez bicia :D

Dobra ja wiem że to całkiem mozliwe, ale mam tu na mysli jednego osobnika i nie uwierzę w tą liczbę.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Mówiłam Ci ktoż taki pochwalil mi sie liczbą dobiegajaca setki :lach: - mysle ze conajmniej jedno zero spokojnie by mogł odliczyć ;)

Faceci maja podobno tendencje do zawyżania wyniku

Oj tam, oj tam Su, Dobra my faceci mamy ogólnie problem z matematyką często przeca, co do miar i wag to dla części tyle: |--------------------------------------------------------| to 25 cm ;)

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Oj tam, oj tam Su, Dobra my faceci mamy ogólnie problem z matematyką często przeca, co do miar i wag to dla części tyle: |--------------------------------------------------------| to 25 cm ;)

Tamten delikwent napewno miał problemy z liczeniem :D I to spore :lach:

Taaak wmawiacie nam że |------------------------------------------------------| tyle to 25 cm a potem sie dziwicie że zaparkowac mamy problem :D

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...