Skocz do zawartości
Cuckoldplace

Cleaning pussy

Rekomendowane odpowiedzi

Niektórzy rogacze lubią cleaning pussy swojej Hotki po robocie kochanka.

Ilu z was lubi robić cleaning pussy po swojej robocie?

Czy hotki też lubią jak każdy czyści po sobie?

Ilu z was zebrało się na taką odwagę?

Łatwiej jest wyczyścić po sobie czy po kochanku?

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Po kochanku jeszcze nie czyściłem, zdarzyło mi się czyścić Panią po sobie. Świetne uczucie, zwłaszcza jeśli towarzyszą temu odpowiednie komentarze... wyobraźnia działa! :D

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Po kochanku jeszcze nie czyściłem, zdarzyło mi się czyścić Panią po sobie. Świetne uczucie, zwłaszcza jeśli towarzyszą temu odpowiednie komentarze... wyobraźnia działa! :D

Ja czyściłem po sobie cipeczkę żony, ale zdarzyło się się również wylizywać cipę koleżanki po wytrysku jej męża! Jak dla mnie bomba! Bardzo chciałbym  wylizać żonę - tuż po wytrysku ogiera!

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Niektórzy rogacze lubią cleaning pussy swojej Hotki po robocie kochanka.

Ilu z was lubi robić cleaning pussy po swojej robocie?

Czy hotki też lubią jak każdy czyści po sobie?

Ilu z was zebrało się na taką odwagę?

Łatwiej jest wyczyścić po sobie czy po kochanku?

Oczywiście po sobie czyściłem wiele razy ale po Ogierze jeszce nie choć jestem już bardzo bliski i myślę że lada chwila się to wydarzy nie mniej jednak "ciepła byłęczka" wypełniona jego spermą w którą się wsuwam jest niesamowitym przeżyciem :)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Po sobie jeszcze nie czyściłem. Być może po rozładowaniu podniecenia mam na to mniejsza ochotę. Natomiast po kochankach zawsze starałem sie to robić. Już po "debiucie" żony scałowałem i wylizałem wszystko co pozostawił kochanek. Wyszło to jakoś spontanicznie, nawet się nad tym nie zastanawiałem i polubiłem to od pierwszego razu. Żonę to na początku krępowało. Wzbarniała się - "Nie rób tego, nie jestem czysta, On tam jeszcze we mnie jest!" A mnie to oczywiście dodatkowo podniecało. Jednak wkrótce żona to także polubiła. Umówiliśmy się, że po każdym spotkaniu będzie starała się obdarowywać mnie śladami po jej kochankach. Zaczęło jej to sprawiać przyjemność ale jak sama powiedziała najważniejsze dla niej jest w tym, że jest to wyraz mojej pełnej akceptacji tego co ona robi z innymi facetami.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Puki co, jest to w sferze fantazji.., po kochanku.., ale po sobie.., raczej nie, po orgazmie podniecenie opada, a tylko w podnieceniu byłbym w stanie to zrobić.., ale coż, kto wie, kto wie....

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Puki co, jest to w sferze fantazji.., po kochanku.., ale po sobie.., raczej nie, po orgazmie podniecenie opada, a tylko w podnieceniu byłbym w stanie to zrobić.., ale coż, kto wie, kto wie....

Zgadzam się z uległym (co nie często mam iejsce;) ). Kiedy wystrzelam swoją zawartość to podniecenie na tyle opada,ze nie biorę pod uwagę wylizania ani po sobie ani po kimś.

Nie mniej zdarzyło się w duzym podnieceniu całowanie ust Madzi, lizanie jej piersi krótko po tym jak eksplodował na nią przyjeciel. Madzia zachwycona, ja także :) Pussy jeszcze nie było mi dane ale chyba dlatego że jakoś póki co nie widzimy kończenia w środku przez kochanka.

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Po sobie raczej nierealne, podniecenie zbyt szybko opada.

Jednak po ogierze jak najbardziej. Chociaż nie kończył w niej, tylko na brzuszku lub piersiach. Raz zdążyło mi się przechwycić cały ładunek byka w locie, to było ekstra.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

ja zawsze każe żonie robić laske obcemu ..pod domem:) z finałem u ustach..po wszystkim razem się dzielimy..nektarem

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

. Raz zdążyło mi się przechwycić cały ładunek byka w locie, to było ekstra.

hmm

chciałbym to zobaczyć ... :) szybki musisz być

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...