Skocz do zawartości
Duszek sraczka

Utopijna tolerancja! Czyli czy wszyscy mają prawo do szczęścia?

Rekomendowane odpowiedzi

Jak dla mnie może sobie każdy manifestować swoje poglądy, byle robić to spokojnie i nie robić zadymy.

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Mnie sie marzy, żeby w naszym społeczeństwie dla wszystkich było miejsce i należny szacunek i żeby nie wymagać dla  siebie większych praw niż mają inni.

• Lubię 6

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ślinienie się w miejscu publicznym, sex w miejscu publicznym, przeklinanie w miejscu publicznym, ekshibicjonizm w miejscu publicznym. To mniej więcej moja definicja niestosownego zachowania

To się mniej-więcej pokrywa z ogólnym pojęciem a z postu założyciela nie wynika by takie "procedery" miały miejsce.

Lecz z tego co opisuje arouser wynika, że jednak nie byli tak delikatni w swoich uczuciach, a zwyczajnie nachalni,

Wpatrzony byłem w ten żywy obrazek tych szczęśliwych ludzi, chłonąłem ten obraz całym sobą.

Jak widzisz brak dowodów na poparcie Twojej tezy. "Nie wypada...", "wypada" za to chodzić co niedziela do kruchty i składać rączki a już po obiedzie żonę i dzieci napier... albo kraść albo... i wierz mi wiem o czym piszę... :diablo3:

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ale dodam, że ta wrogość do - przepraszam, użyję tego określenia - tzw. "moherów" wynika z ich nietolerancji dla wszystkiego, co inne. Słowem - nie jesteś z nami, to jesteś naszym wrogiem. Sama widziałam filmy, gdzie starsze panie pluły, biły parasolkami i bluźniły na ludzi tak, że uszy więdły. Trudno więc się dziwić, że mają tylu zagorzałych przeciwników.

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

A pewnie , kto laską w autobusie nie oberwał, albo parasolką:) Ale dla starszych wyrozumiałym trza być.:)

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ja tam moherowej babci nie znam żadnej więc nie wiem jakie poglądy je cechują. A w to co pokazują w telewizji to z zasady nie wiedzę. Ale laska to raz dostałam w tramwaju w Krakowie:) ale uwaga! I tu sie nie śmiać! Od mężczyzny..........w wieku ok 85 lat. Nie wiem za co? Powiedział cos w stylu : " jesteś jeszcz młoda, inni mężczyźni cię bedą zadowalac". Hmmmm

Nie wierze- winno byc

A powiedział to zrzucajac mnie z siedzenia.

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Duszek sraczka

Ja tam moherowej babci nie znam żadnej więc nie wiem jakie poglądy je cechują. A w to co pokazują w telewizji to z zasady nie wiedzę. Ale laska to raz dostałam w tramwaju w Krakowie:) ale uwaga! I tu sie nie śmiać! Od mężczyzny..........w wieku ok 85 lat. Nie wiem za co? Powiedział cos w stylu : " jesteś jeszcz młoda, inni mężczyźni cię bedą zadowalac". HmmmmNie wierze- winno bycA powiedział to zrzucajac mnie z siedzenia.

Przepraszam nie mogłem... :lach::poklon::aua:

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cóż, ja uważam, że tak jak osobie 30 letniej nie wypada się zachowywać jak nastolatek, skakać, krzyczeć, biegać i szaleć tak tym bardziej starszym ludziom nie wypada.

Jasne, najlepiej infekować otoczenie deprechą dzieląc się ze smutkiem ze wszystkimi w autobusie spostrzeżeniami o wzroście cen prądu i niemoralnym zachowaniu ludzi w złotym wieku i młodzieży... to takie nasze, takie polskie... jak ludzie mają czelność radość i uczucia sobie publicznie okazywać  "narzucają się innym" z pozytywnymi emocjami!!??

Userzy, za przeproszeniem, pierdolą się po krzakach, kiblach na dyskotekach, przymierzalniach, po bramach, w plenerze

Zou a co masz do Userów pierdolących się za przeproszeniem (o ile nie robią tego na pokaz ofc)  po krzakach i ogólnie w plenerze :upsnew:

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...