Skocz do zawartości
Duszek sraczka

Utopijna tolerancja! Czyli czy wszyscy mają prawo do szczęścia?

Rekomendowane odpowiedzi

Silosko, to przeczytaj post Autora jeszcze raz! Oni byli w stosunku do siebie CZULI!!! Naprawdę nie widzisz różnicy pomiędzy czułym buziakiem a namiętnym??? 

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

A wiecie ze w krajach latynoskich lizalnie z buszowaniem pod bluzka a nawet pod spodnica nikogo nie dziwi? A jak zapytasz taka pare o gdzie tu dworzec to nie przestajac macania jedna ręka druga pokazują ci ze w lewo! :D

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Silosko, to przeczytaj post Autora jeszcze raz! Oni byli w stosunku do siebie CZULI!!! Naprawdę nie widzisz różnicy pomiędzy czułym buziakiem a namiętnym??? 

Tak, to prawda. Mogę się powoływać tylko na post autora, ale nie wiem jak to wyglądało naprawdę. Nie uwierzę, że ludzie czule i tylko czule okazujący sobie miłość mogą wzbudzić aż takie zainteresowanie! Po prostu nie uwierzę. Bo ja nie widzę zupełnie nic dziwnego w osobach w podeszłym wieku, które okazują sobie jakieś uczucie. 

Ona.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Nie, czułe to takie cmok cmok bez wylizywania migdałków i badania stanu uzębienia, tudzież czy pasek do mocowania protez się niepoluzował

Przeczytałaś to w ogóle???

Tak, to prawda. Mogę się powoływać tylko na post autora, ale nie wiem jak to wyglądało naprawdę. Nie uwierzę, że ludzie czule i tylko czule okazujący sobie miłość mogą wzbudzić aż takie zainteresowanie! Po prostu nie uwierzę. Bo ja nie widzę zupełnie nic dziwnego w osobach w podeszłym wieku, które okazują sobie jakieś uczucie. 

Ona.

A wiesz dlaczego??? Bo to "obrazek" niezmiernie rzadki!!!

Od osób w podeszłym wieku "oczekuje się", że będą szli zgarbieni, z oczami wbitymi w chodnik.

A Autor chyba dostatecznie wyjaśnił.

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Silos jak by wszyscy dorabiali sobie dodatkowe informacje do postów to złe by sie to skończyło. Musimy zaufać autorowi bo nie mamy innego wyjścia, ze para robiła to z wyczuciem i elegancja. A nie dopisywac ze na pewno cos tam. I snuć cos tam

A co do utopilnej tolerancji to..... ekhm

zgadzam się, ze dla różnych dewiacji jesteśmy tolerancyjni, a dla zwykłej dobroci czasami nie. I tak niestety to już wygląda w tym kraju a może nie tylko w tym.

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Poprzedni związek cuckoldowy miałam w pełni jawny.  Tak normalnie, bez afiszowania, ale i bez ukrywania. Znajomi tylko pytali czemu taki mamy układ i tyle.   I znałam kilka par swingersów, co nie latali z transparentami co prawda, ale nie ukrywali podwójnych randek. Czy robimy coś złego? Ja rozumiem ukrywanie się bo może komuś życie utrudnić, bo rodzina, praca etc., zrozumiałe. nasza intymność,  Tylko cuckold w moja stronę to w zasadzie norma społeczna, samo przyzwolenie w stronę męskiej swobody stare jak świat -Instytucje nałożnic, kochanek, prostytutek  etc.  W drugą cięższe do pojęcia dla świata w naszej kulturze. Więc rogatkom o akceptacje społeczną łatwiej.

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Swoją drogą ciekawe, czy - gdyby przeprowadzono badania - mniej gorszące społecznie byłby na seks w miejscach publicznych, czy "oddawanie"  żony innemu i różne trójkąty, i inne -kąty. ;)

Silosko, dam sobie rękę uciąć, że ludzie byliby zgorszeni i zniesmaczeni tym, że uprawiasz cuckold, nawet jeśli za zamkniętymi drzwiami.

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

A mam jeszcze taką dygresję, ale w temacie:

uważamy że marsze wolności muszą być bo przecież homoseksualiści mają do tego prawo, a tv trwam chcą zamknąć i co z tymi babciami, które ją lubią i codzień oglądają? Mają do tego prawo czy nie? Oczywiście, że nie mają!!!!!!

Jeśli politycy wykstałcone nie widzą związku to jak szary naród ma widzieć?????

aha i jeszcze jedno, nie wiem dokładnie o co chodziło z tym krzyżem kiedyś bo już mnie nie było w kraju, ale chyba o to że babcie sobie jakieś manify urządzały na ulicy :lach:

-ale jak to? haha! babcie bronią krzyża i tańczą wokół niego. hahaha! żenada!

:splashface: 

Ale przecież każdy ma prawo do zgromadzeń, walczenia o swoje, demonstracje itp. marsze wolności i inne takie. Ale żeby babcie??? w moherach haha! żenada!!

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Duszek sraczka

Silosko, dam sobie rękę uciąć, że ludzie byliby zgorszeni i zniesmaczeni tym, że uprawiasz cuckold, nawet jeśli za zamkniętymi drzwiami.

I o to mi też chodziło, geje, lesbijki etc mają już akceptacje społeczną, a jeżeli chodzi o cuckold jak komukolwiek niewtajemniczonemu powiedziałbym o tym co to jest, jak to wygląda i że ja jestem cuckoldowcem, to pewnie zostałbym wykluczony społecznie. Nie mówiąc już o utracie dobrego imienia i poszanowania. A każdy mój pracownik śmiałby się z tego, że żona  szefa dymana jest przez innych facetów i to za jego pełną akceptacja...

Powiem szczerze, ja dziękuje wysiadam... Nikt nikdy nie dowie się o tym jakie mam zainteresowania i upodobania.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

A mam jeszcze taką dygresję, ale w temacie:

uważamy że marsze wolności muszą być bo przecież homoseksualiści mają do tego prawo, a tv trwam chcą zamknąć i co z tymi babciami, które ją lubią i codzień oglądają? Mają do tego prawo czy nie? Oczywiście, że nie mają!!!!!!

Jeśli politycy wykstałcone nie widzą związku to jak szary naród ma widzieć?????

aha i jeszcze jedno, nie wiem dokładnie o co chodziło z tym krzyżem kiedyś bo już mnie nie było w kraju, ale chyba o to że babcie sobie jakieś manify urządzały na ulicy :lach:

-ale jak to? haha! babcie bronią krzyża i tańczą wokół niego. hahaha! żenada!

:splashface:

Ale przecież każdy ma prawo do zgromadzeń, walczenia o swoje, demonstracje itp. marsze wolności i inne takie. Ale żeby babcie??? w moherach haha! żenada!!

Kobieto, bo to NIEMODNE i WSTECZNE . No weź człowieku, bądźżenowoczesny.Walczący moher jest passe a walczący homoseksualista jestwojownikiem o wolność.Amen!

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...