Skocz do zawartości
Duszek sraczka

Utopijna tolerancja! Czyli czy wszyscy mają prawo do szczęścia?

Rekomendowane odpowiedzi

Mieszkam w Krakowie od urodzenia i wiem co piszę. Szanowna Rodzinka Dulskich...? proszę nie zapominać skąd pani Zapolska wzięła ten model. Mieszkam w tym mieście od urodzenia i wiem co piszę.

W takim razie musze stanowczo zaprzeczyc posadzeniu krakowianek o brak tolerancji. Mam w tej kwestii wlasne niepodwazalne doswiadczenia i zaliczam krakowianki do najpiekniejszych i najbardziej wyzwolonych kobiet polskich.

Moglbym tutaj przytoczyc opowiesc prawdziwa na udowodnienie moich slow. Wtedy jednodniowy sluzbowy pobyt w Krakowie rozpoczal sie na Wawelu a zakonczyl sie wieczorem na Krakwskich Plantach ognistym seksem, bez zadnego zgorszenia nim spacerowiczow  krazacych wokolo naszej lawki.

Rownie piekne i tolerancyjne sa tez warszawianki i lodzianki i jeszcze wiele , wiele innych polskich kobiet z ktorymi mialem przyjemnosc.

Nie brakuje im spontanicznej tolerancji i ognistego zywiolu w pieknym opakowaniu.

Uwielbiam polskie dziewczyny pomimo tego , ze Wloszki tez sa fantastyczne.

Tak wiec tylko gratulacje droga Wiki :kwi:

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cieszę się bardzo  że masz tak miłe wspomnienia z  Krakowa.  :) Przypuszczam że  Kraków nocny, rozrywkowy,  to trochę inny Kraków. ;):gitara: 

Z Krakowa nie tylko Dulscy ale bohema i słynny "Zielony Balonik".

Moje wkurzenie wzięło się między innymi stąd że był cza że ja $0+, spacerowałam za rekę z facetem duuuużo starszym ode mnie . Widzieć miny.... no cóż... bezcenne.

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Moje wkurzenie wzięło się między innymi stąd że był cza że ja $0+, spacerowałam za rekę z facetem duuuużo starszym ode mnie . Widzieć miny.... no cóż... bezcenne.

No coz . otoczenie czesto swoim prowokujacym zachowaniem stara sie ukarac innych zazdroszczac im chwil szczescia.

Taka zwykla ludzka zawisc , chyba jednak czesto spotykana. Wystarczy tego nie zauwazac.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

A tolerancja wobec ludzi szczęśliwych, niesfrustrowanych , stoi w Polsce nadal bardzo źle. Czy się mylę?

Wiki, zrób eksperyment - przejdź np. ruchliwą ulicą miasta, czy jakim większym centrum handlowym i się uśmiechaj do ludzi. Nic więcej, po prostu się uśmiechaj, do obcych ludzi.

Ja taki zrobiłam. :P

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Wiki, zrób eksperyment - przejdź np. ruchliwą ulicą miasta, czy jakim większym centrum handlowym i się uśmiechaj do ludzi. Nic więcej, po prostu się uśmiechaj, do obcych ludzi.

....................hmmm i kaftana nie założyli ????? To jednak napawa optymizmem, coś drgnęło ;)

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Aki, babolu paskudny! Wiki miała zrobić eksperyment! :D

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Wiki, dnia 21 Stycznia 2017 - 14:44, napisał(a): snapback.png

A tolerancja wobec ludzi szczęśliwych, niesfrustrowanych , stoi w Polsce nadal bardzo źle. Czy się mylę?

A jaki był wynik eksperymentu? ;)

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Właśnie taki, o jakim napisali: Aki i Zibi.

Wiele osób odwzajemnia uśmiech. Ale z reguły, gdy jest osadzony w jakimś "kontekście", czyli np. przepuściłam kogoś w drzwiach, w kolejce, ustąpiłam miejsca.

Taki uśmiech pt. "idę i się uśmiecham" - tu już różnie, bo wiele osób się ogląda za siebie, sprawdzając, czy uśmiech przeznaczony jest dla nich; inni patrzą jak na wariatkę. ;)

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Bo ja czasem z siłowni wychodzę z bananem  na facjacie i jęśli ktoś mi  się w zamian  oduśmiechnie to zgadnij kto przeważnie  ?

Młodzież. Częściej młode dziewczyny.  Ciekawe.

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Taki uśmiech pt. "idę i się uśmiecham" - tu już różnie, bo wiele osób się ogląda za siebie, sprawdzając, czy uśmiech przeznaczony jest dla nich; inni patrzą jak na wariatkę. ;)

............no ba, w dzisiejszych czasach, ostrożnym trzeba być, no kto normalny uśmiecha się do nieznajomych????

Rozumiałbym jakby się śmiał z nich, to normalne, ale uśmiechać się....ot tak, nie do pomyślenia, czujnym trza być :):)

Bo ja czasem z siłowni wychodzę z bananem  na facjacie i jęśli ktoś mi  się w zamian  oduśmiechnie to zgadnij kto przeważnie  ?

Młodzież. Częściej młode dziewczyny.  Ciekawe.

pewnie bi, albo co gorsze lesbijki ;)

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...