Skocz do zawartości
Sem.

czy jest to sprawa satana, czy czysty przypadek psze pana?

Rekomendowane odpowiedzi

Znajdź satana na poniższym zdjęciu:

225224_10151323088302183_1170088479_n.jpg

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

nieznalazlem.. ale znalazlem Wilcziego pajaka... jest w sektorze 82F/15

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Satan na tym zdjęciu jest bardzo widoczny Sub ;) Wilczy Pająk, to też kiedyś była taka Polska grupa Trash Metal. Dawno temu. Bardzo dawno :)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Sem, ja wiem, bylem na nich w czechach .. byli chyba wraz s TSA :-) lubilem tsa.. a lubie dotad...

ja widze satana.. ale glupie jest jak znalaznie pierwzy co to widzi, nie?

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Najlepsze jest to że to nie jest żaden fotomontaż. To zwykłe zdjęcie z jakiejś pierdolonej wystawy kwiatków :)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Pierdolone kwiatki, paskudne jak nie wiem :D

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Czy to nie jest odbicie twarzy fotografa?

co szatan robiłby w kwiatkach, nawet ,,pierdlonych'' ;)

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

No ja nie byłem na tejże wystawie jebanych kwiatków a zdjęcie nie przeze mnie zrobione. Naprawdę nie widzicie tam satana? :D Please, odrobina wyobraźni. Czy przypadkiem symbolem, nie jest odwrócony krzyż? A jakże. Jest! Widać go na zdjęciu, pod postacią mocowania szyb w kolorze czarnym :D

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Sem no wiesz, ciśnienie podnosisz i apetyt robisz, bo pierwszy rzut oka na miniaturkę i myślałem że to zielonego czorta mnogość :redevil:

a to ino krucyfiks się wykopyrtnął  Dołączona grafika

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Sem: zagadki a lepsze, jak nie za pierwszym razem zgadniemy... ja widxialem to w pierwszym zrutu oka, tylko bylo mi zal napisac ci ze to jasne... dlatego wlasnie pisalem ze widze tam tego metlowego pajaka :-)

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...