Skocz do zawartości
Ginger

Orgazm męski głośny czy niemy?

Rekomendowane odpowiedzi

W dniu 22.02.2013 o 20:20, Ginger napisał:

I czy Panie wolą cichych czy głośnych Panów ?

GŁOŚNIEJ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D

Dźwięki to dla mnie turbobodźce.

Lula

• Lubię 3
  • Dziękuję 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
W dniu 17.04.2020 o 09:19, Sailor&Lula napisał:

GŁOŚNIEJ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D

Really? Jakoś nie wyobrażam sobie, żeby facet się darł przy orgazmie... Dobra, nie lubie się domyślać czy facet doszedł, tak jak pisała Dragonfly, więc pomrukiwanie, przyśpieszony oddech, czy nawet mówienie w trakcie dochodzenia uznaje za normę, ale gdyby mi facet zaczął się drzeć w trakcie orgazmu to chyba bym zamarła i wpatrywała się zafascynowana

• Lubię 2
  • Haha 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
13 minut temu, maniurka napisał:

Really? Jakoś nie wyobrażam sobie, żeby facet się darł przy orgazmie... Dobra, nie lubie się domyślać czy facet doszedł, tak jak pisała Dragonfly, więc pomrukiwanie, przyśpieszony oddech, czy nawet mówienie w trakcie dochodzenia uznaje za normę, ale gdyby mi facet zaczął się drzeć w trakcie orgazmu to chyba bym zamarła i wpatrywała się zafascynowana

Ja uwielbiam jak się drze!!! Jak mówi bezeceństwa, jak jęczy, krzyczy, stęka, wyje, dyszy, sapie i co tam jeszcze można sobie wymarzyć  . Na pewno nie lubię, gdy kochanek / kochanka hamuje się głosowo, bo mnie seksualna fonia obłędnie podnieca. Natomiast jeśli ktoś jest naturalnie cichy, to oczywiście nie sposób się zmuszać. 

Lula.

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Lula w trakcie seksu wszystko dozwolone, ja też raczej cicha nie jestem, ale temat jest o męskim orgazmie i w tym kontekście byla moja wypowiedź.

Chociaż co ja tam wiem, malo jeszcze widzialam (i słyszałam ), bo w kwestii ilości Kochanków jestem (prawie) dziewicą

• Lubię 2
  • Haha 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
3 minuty temu, maniurka napisał:

Lula w trakcie seksu wszystko dozwolone, ja też raczej cicha nie jestem, ale temat jest o męskim orgazmie i w tym kontekście byla moja wypowiedź.

Toteż choć każdy orgazm kochanki / kochanka mnie cieszy, to przyozdobiony powyższymi efektami - nakręca jeszcze mocniej. 

Lula.

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ja jestem gdzieś na poziomie 1-2.

Jak jestem w kosmosie, to nie za bardzo o tym myślę, ale resztkami świadomości staram się powiedzieć kochance,

że zaraz eksploduję.

Dlaczego? Dlatego, że kręci mnie gdy ona dochodzi, więc na zasadzie wzajemności daje jej możliwość się nacieszyć widokiem mojej przyjemności

od początku do końca.

Swoją drogą, to nieźle nakręca.

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...