Skocz do zawartości
Ginger

Orgazm męski głośny czy niemy?

Rekomendowane odpowiedzi

Czasem człowiek musi ryknąć inaczej się udusi ;) A tak serio to uwielbiam dać upust rozkoszy głośno przy tym rycząc.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Głośno wtedy gdy jest naprawde zajebiście i można zwerbalizować przeżywaną rozkosz...

A czasem poprostu cichutko.... i też jest ok.

Wszystko zależy od klimatu, emocji, dynamiki seksu...

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Mój życiowy partner głośno oddycha, właściwie dyszy, a już na koniec jęk.

Nie lubię, gdy facet jest cichutki, ale też nie tak głośny, jakby go ze skóry obdzierali. ;)

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Luke, no jakoś z czymś innym mi się to kojarzy. :lach:

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

A tak poważnie to trzeba by zapytać kogoś, kto mnie widział i słyszał w czasie orgazmu, bo samemu to tak  trudno troche :D

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Raz cicho, raz głośno, a raz jakbym miał atak epilepsji...nie jestem w stanie przestać dygotać, drżeć łapią mnie skurcze w mięśniach brzucha, ud oraz mam zesztywniały kark, że nie mogę nim ruszyć :) Jednak najczęściej względnie cicho przeżywam rozkosz :D

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Nie ma znaczenia dla mnie odgłos, jego nasilenie, czy jest to jęk, czy wycie ... Chce widzieć, czuć jak partner ma orgazm. W zupełności wystarczy mi wymowny grymas twarzy, specyficzne spięcie ciała, konwulsje ;) Tak naprawde to one mówią o intensywności orgazmu a nie krzyki. Odgłosy mile widziane aczkolwiek nie niezbędne.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Oprócz tego, jak przeżywa orgazm mój facet, to uwielbiam jak przeżywa go mój stały kochanek. Ponieważ dużo mówimy w czasie seksu (nie przytoczę, bo nawet na forum nie przejdzie ;) ), co uwielbiam, to kiedy dochodzi to już takie teksty w powietrzu latają, że... :redevil: No i już sam moment ejakulacji - te dźwięki... tego nie da się opisać! :redevil: Ogromnie mnie  to kręci! Na samą myśl robię się mokra.

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

No ,orgazm partnera to jedna z najwspanialszych momentów w seksie. :)  Nieistotne, głośny, czy cichy, choć większość Panów jakich znałam była raczej względnie cicha.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...