Skocz do zawartości
Ginger

Orgazm męski głośny czy niemy?

Rekomendowane odpowiedzi

Ale ja nie chcę wypisywać jaki "Oni" mają orgazm :). Jak już pisałam-nie ważne jaki-swój ;)

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

No właśnie Surfi... ja nic nie mówię, ja tylko niosę pomoc... o ile jest taka potrzeba :D

ale wtedy jestem cicho, żeby się nie zlecieli sąsiedzi :lach:

_nikcie_ pomóż hahaha :) :)

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ale Surfi, przecież to nie jest temat obowiązkowy :D

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

żeby się nie zlecieli sąsiedzi :lach:

i błąd
  • Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Nie jest obowiązkowy ale jak dla mnie ciekawy , intrygujący ;)

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Nie jest obowiązkowy ale jak dla mnie ciekawy , intrygujący ;)

poczytać o innych to taaaak a od siebie coś dodać to nieeeee ;)

intymnie poczytać i o intymność zachować... no też można

przecież opis i tak nie oddaje klimatu, poza tym ekhm nie sądzę by sposób przeżywania orgazmu zaważył na chęci poznania człowieka

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

poczytać o innych to taaaak a od siebie coś dodać to nieeeee intymnie poczytać i o intymność zachować... no też można przecież opis i tak nie oddaje klimatu, poza tym ekhm nie sądzę by sposób przeżywania orgazmu zaważył na chęci poznania człowieka

"uderz w stół..." . Pisałam dużo wcześniej na ten temat ;), a że się nie rozpisuję niewiadomo jak ...- dla mnie to nie istotne ;)

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

przecież opis i tak nie oddaje klimatu, poza tym ekhm nie sądzę by sposób przeżywania orgazmu zaważył na chęci poznania człowieka

Podpisuję się pod tym obiema kończynami górnymi :D

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Lubię gdy mężczyzna po prostu przeżywa orgazm. Nie musi być głośno czy agresywnie, ale chcę odnotować jego ekstazę, a nie domyślać się tylko po wytrysku, że chyba szczytował.

Trafiłam jak do tej pory na jednego kochanka, który orgazm przeżywał wręcz niezauważalnie - sam wytrysk był sygnałem jego orgazmu. Może to zabrzmi okrutnie z mojej strony, ale to właśnie sprawiło, że przestał mnie podniecać.

• Lubię 6

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Nie znoszę milczków, facetów, którzy jakby z pokorą przyjmują swój orgazm. Dla mnie to taki odpowiednik kobiety-kłody w łóżku. Jeśli sarkastyczna uwaga, że nie ma jego rodziców za ścianą nie pomaga to wysoce prawdopodobne, że więcej się nie spotkamy, bo jak u przedmówczyni - odechciewa mi się. 

• Lubię 6

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...