Skocz do zawartości
Ginger

Orgazm męski głośny czy niemy?

Rekomendowane odpowiedzi

Mąż się już wypowiedział.

Moje preferencje ostatnio balansują na poziomie krzyku bynajmniej nie z rozkoszy  :facepalm:

Sama mam wokalizę na takim poziomie, że poduszka jako tłumik jest niezbędna. Stety lub niestety. 

Z doświadczeń własnych miałam raz okazję przespać się z kimś z kim spała potem moja koleżanka i obie dzieląc się wrażeniami uznałyśmy, że to jakie dźwięki z siebie wydaje na koniec są po prostu "rozkoszne" i "urocze". Nie wiem jak sam zainteresowany by to odebrał. Ale to naprawdę ładnie brzmiało :D 

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Jeśli o mnie chodzi w powyższej kwestii, jestem głośny. I jesli sprawy dzieją sie w np. w sytuacji, ze "za ścianą śpią rodzice" mam z powstrzymaniem się mały problem. Można to porównać z zatykaniem nosa przy kichaniu:)) Mój finał traci duzo na jakości

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Tak się cały czas zastanawiam co ma na celu temat i wypowiedź forumowiczów.  Lubię tak i koniec? (co on wtedy pomyśli)??, zniechęcenie ewentualnych kochanków bo lubię tak a nie inaczej ??? Mamy być sztuczni bo "ona" lubi tak??? Sama już nie wiem...

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Surfi, ale podobnie byłoby można połowę tematów na forum podsumować. ;)

Ot, dyskusja, jakich na forum wiele. Może ciekawość, czy inni mają podobnie? ;)

Niestety nie dowiemy się, Autorki już nie ma na forum.

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

na życzenie odgłosy :lwa, tura, nosorożca ew myszy (bo jak wiadomo mysz ma coś wspólnego z górą)

• Lubię 5

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Surfi, ale podobnie byłoby można połowę tematów na forum podsumować.   Ot, dyskusja, jakich na forum wiele. Może ciekawość, czy inni mają podobnie? Niestety nie dowiemy się, Autorki już nie ma na forum

Masz rację Zou, mimo wszystko akrat ten temat dla mnie bardzo intrygujący: Po co?? ;). Zbyt intymny  (oczywiście wiem jakie to forum). Osobiście pewne kwestie i tak zachowałabym dla siebie :)

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Surf to temat weryfkacyjny wchodzisz na profil delikwenta, szukasz co tu pisał i juz wiesz czy w razie "wu" pozwolić by miał orgazm lub nie ;) no ewentualnie czy mu w ogóle pozwolić.

Ja orgazm mam cichy, bo to mój orgazm i nic sąsiadom do tego ;)

Nie wpadłabym na to aby analizować po profilu jaki kto ma orgazm ;), dla mnie nie istotne :) :)

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Surfi, ależ nikt nie mówi, że masz opisywać jak przeżywają to Twoi kochankowie, a już tym bardziej Surfer. :)

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Surfi, ależ nikt nie mówi...  :)

No właśnie Surfi... ja nic nie mówię, ja tylko niosę pomoc... o ile jest taka potrzeba :D

ale wtedy jestem cicho, żeby się nie zlecieli sąsiedzi :lach:

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...