Skocz do zawartości
Ginger

Orgazm męski głośny czy niemy?

Rekomendowane odpowiedzi

Pomrukiwanie, przyśpieszony oddech, wzdychanie itd to raczej rzecz normalna ale ja nie kwalifikuję jej do "głośno" ;)

No niestety nie....czasami zdarza się cisza.... 

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

U nas naturalnie głośna jest hotka, rogacz/bull przyspieszony oddech czy tam zakacentowanie orgazmu jakimś przeciągłym ooo taaaak jest spoko ale przede wszystkim musi być nie wymuszony, krzyki odpadają ;)

• Lubię 1
  • Dziękuję 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

ja sie dre, jak orangutan wpuszczony do gospody na podhalu 

trzese sie ratlerek na mrozie

trzeszcze jak fiacik 126p odpalanny na mrozie bez ssania 

sapie jak kominy ms. Batory 

i jecze jak Gorniak podczas odspiewywania hymnu na mundialu 

P.s: bylbym zapomnial :facepalm: 

zdaza mi sie i pierdziec , ale uwierzcie mi, ze nie smierdzi az tak kasliwie , jo ile sie baraniny nie najem ;) 

• Lubię 5

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

czasem bywa, że panowie wydają iście dziwne dźwięki...wtedy chyba zdecydowanie wolę ciszę :P

hahah...aczkolwiek dźwięki świadczące o rozkoszy są bardzo podniecające i we mnie zwiększają poziom satysfakcji :)

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Takdobrzedawajbierzgodokońcazarazdojdęokurwaaaaaaaaaaammmmmm...zzzzzzzzzz...

• Lubię 6
  • Haha 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

...zzzzzzzzzz...

No nie wpadłbym na żeby akurat na "zzzzzzzzzz" kończyć :D

Dzisiejszy wieczór sponsoruje litera "Z". Swoją drogą ciekawe urozmaicenie, pamiętać o tym żeby kończyć na kolejne litery alfabetu.

A wracając do tematu to mnie jakoś nie pasuje głośny orgazm. Niemy zupełnie może też nie. Coś tak pomiędzy. Ale od dzisiaj zdecydowana inspiracja alfabetem :D 

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ja bardzo "mruczę" przed dojsciem, a jak już dojdę to sam się siebie wstydzę

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

No nie wpadłbym na żeby akurat na "zzzzzzzzzz" kończyć :D

Dzisiejszy wieczór sponsoruje litera "Z". Swoją drogą ciekawe urozmaicenie, pamiętać o tym żeby kończyć na kolejne litery alfabetu.

A wracając do tematu to mnie jakoś nie pasuje głośny orgazm. Niemy zupełnie może też nie. Coś tak pomiędzy. Ale od dzisiaj zdecydowana inspiracja alfabetem :D

.. czyli jak widać orgazm kompletny - "od Aaa... do zzzzzzz" :))))

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Zdecydowanie głośno... nie lubię ciszy w łóżku...za to pomrukiwanie, przyśpieszony oddech, i mocne dojście... to lubię... ;-)

i ja rowniez lubie, uwielbiam i czuje klimat  :D  

No niestety nie....czasami zdarza się cisza.... 

mnie sie zdarzyla ostatnio ze strony kobiety i nie wiedzialem o co chodzi.......... ja nie bylem cicho, ale cisza po drugiej stronie spowodowala u mnie lekka konsternacje, poniewaz nie wiedzialem czy bylo Jej dobrze czy nie  ;)

jestem zdania, ze dzwieki maja znaczenie i nie chodzi mi o jakies ryczenie czy wydawanie ich dla przyjemnosci drugiej strony............ ale sluchanie erotycznych dzwiekow partnera/partnerki ma znaczenie i to nie tylko moje zdanie................. rozmawialem z zona na ten temat i jako kobieta potwierdzila moje spostrzerzenia w tej materii  - cichy orgazm to nie to  :D

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...