Skocz do zawartości
Alice

fałszywe orgazmy

Rekomendowane odpowiedzi

Pytanie do pań- zdarzyło / zdarza Wam się udawać orgazm...?

Interesują mnie tylko szczere wypowiedzi.

Pytanie do Panów- zdarzyło Wam się rozpoznać, że partnerka udawała ...?

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Nie, bo sama bym sobie tym krzywdę zrobiła. Parter nie miałby pojęcia, że coś jest nie tak, więc nic w swoich zachowaniach seksualnych by nie zmieniał. 

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Pytanie do Panów- zdarzyło Wam się rozpoznać, że partnerka udawała ...?

Nim odpowiem zadam pytanie pomocnicze - co się dzieję z Twoim organizmem w czasie orgazmu ( ciało, cipka)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Jako nastolatce tak, żeby kogoś nie urazić, że coś nie tak z nim, etc.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Odpowiem pytaniem na pytanie...

A po co tak włąsciwie udaje sie orgazm ?

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Po to, żeby facet czuł się wspaniałym kochankiem.. By nie był urażony.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Po to, żeby facet czuł się wspaniałym kochankiem.. By nie był urażony.

W takim wypadku wole nie ,,poznawac'' ze ktos udaje ;)

Nalepsza jest błoga nieswiadomosc ,,niedoróbki'' ;)

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Moja żona bardzo "cicho" osiąga orgazm..., czasem nawet nie wiedziałem że ona jest już "po"...

Ale jak już Ars wspomniał niektóre panie tak osiągają orgazm że nie sposób nie zauważyć....

Odpowiadając ściśle na pytanie nigdy nie spotkałem (nie wyczulem) się z tym żeby partnerka udawała...

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Lepiej nie udawać - bo z pożytkiem dla kobiety i mężczyzny.

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Kobieta nie zawsze osiaga orgazm ale to nie znaczy że cos z nia nie tak. Orgazm jest super :indians:  ale czasem trzeba po prostu poznac i nauczyc sie swoich ciał a nie udawac. Ja nie udaje i nie mam zamiaru tego robic

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...