Skocz do zawartości
Cuckoldplace

Piersi cycki i piszczoszki

Rekomendowane odpowiedzi

Piersi, cycki, pieszczoszki nazw tego pięknego wytworu natury jest chyba niezliczona ilość. Nie znam żadnego faceta dla którego nie byłyby one synonimem sexu i kobiecości. Każdy facet uwielbia  pieścić je całować, ugniatać dotykać, przymilać się, ssać, uprawiać sex „po królewsku”  itp. Ale z autopsji wiem, że mało która kobieta lubi aby piersi były przedmiotem stricte zainteresowania sexualnego. Doszły mnie słuchy, że nasze Panie tolerują to i akceptują ze względu na nasz fetysz dotyczący piersi.

Pytanie do Pań. Ile z was podziela moje zdanie, a ewentualnie która z was i dlaczego uważa inaczej?  oraz co ma wpływ na takie odczucia i doznania?

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Wiele kobiet bardzo lubi i nie wyobraża sobie seksu bez tego.

Ja nie znoszę i nie pozwalam. 

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ja lubię mieć pieszczone, ale raczej delikatnie. Uwielbiam pieścić, uwielbiam, a szczególnie te łuczki pod piersiami, rowek między nimi, jeśli jest, generalnie pozwiedzać okolice, zanim musnę sutki. Ale ja w ogóle delikatna taka dla kobiet i wolę powolutku pieścić. Choć czasem szybko tez  fajnie, jak się jakaś wichura i burza letnia trafi :):):)

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Pieszczenie to jest to co mi sie najbardziej podoba.No ale jeszcze lepsze jest pieszczenie nóżek w pończoszkach.

Wtedy jestem barrrdzo podniecony

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ja lubie ale delikatnie, i niezbyt długo, taki "lekki" dotyk.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Dziwi mnie to, że nie lubią:) nie wiem czemu. Ja uwielbiam!

Bardzo mnie to podnieca, kiedyś nawet, kiedy nie miałam zbytniej ochoty na cokolwiek, mąz tak wypieścił mi piersi, że rzuciłam się na niego jak dzika.

Bardzo lubię:)

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

(...) Uwielbiam pieścić, uwielbiam, a szczególnie te łuczki pod piersiami, rowek między nimi, jeśli jest, generalnie pozwiedzać okolice, zanim musnę sutki. (...)

K: Pięknie opisane, nic dodać nic ująć tak właśnie uwielbiam być pieszczona... :redevil:

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...