Skocz do zawartości
illa

Ile? ;)

Prawda czy fałsz?  

101 użytkowników zagłosowało

1. 1. Prawda czy fałsz?

Rekomendowane odpowiedzi

Jak dla mnie takie liczby sa nie realne.

Po pierwsze kilkugodzinnego stosunku nie lubię, wole krócj a intensywniej :redevil:

Zdarzylo sie moze max 4 razy dojść, ale ja tego nie lubię :D Raz, dwa i wystarczy, wiecej po prostu mnie... nudzi :D

.. przy 15 to bym chyba juz spała snem sprawiedliwego ;)

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Możliwe i to jeden po drugim, jeśli facet nie przestaje działać. A że mam analne, pochwowe i łechtaczkowe, to... :redevil: No i strasznie lubię squirty, bo są wtedy b. intensywne i cała seria. :redevil:

• Lubię 5

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Duszek sraczka

Nigdy nie liczyłem ile mogę przebiec kółek na bieżni, nie sam dystans jestważny stawiam na spontan i jakość tak samo jest w przypadku mojej żony. Myślę,że jak max 5 orgazmów osiągałem w trakcie sesji to będzie wszystko i świat. Akażdy następny powyżej 3ciego nie sprawiał mi przyjemności, czułem nawet lekkiból. Hmm moja żona sam nie wiem maksymalnie osiągnęła może z 5 orgazmów podczassesji a jeżeli chodzi o intensywność to ten pierwszy w jej przypadku zawszejest najsilniejszy, naj i naj…

Moje pytania w temacie:

1. Czy któraś z pań dzięki technice petting osiągnęła kiedykolwiekpopularnie zwany orgazm sutkowy?

2. Czy kiedykolwiek dzięki analowi osiągnęłaś orgazm pochwowy?

3. Zdarzyło się wam kiedyś dostać niekontrolowanego orgazmu np. w pociągu?,metrze, samochodzie itp. Nazywa się on chyba orgazmem niekontrolowanym, nie jeston wywołany stymulacją części ciała… osiągany jest tylko i wyłącznie dziękiwyobraźni. Pytanie nie dotyczy panów bo zmazy za dzieciaka chyba każdy miewał..:) w końcu też rodzaj orgazmu.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Petting to nie tylko sutkowy. ;)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Szczerze mówiąc ośmielam się powątpiewać (taki ze mnie mało wierny ;) tomasz ) w te ilości, jak również zastanawiam się nad jakością tychże. Mnie wystarcza jeden, baaardzo intensywny, jeśli przydarzy mi się drugi, to z reguły jego intensywność jest słabsza, chociaż tez nie zawsze :P

Jako żem ja facet a nie kobieta, to wiadomo że u nas to działa inaczej. Orgazm, oznacza brak gotowości, przez JAKIŚ TAM czas. Ale zgodzę się z Tobą. Śmiem powątpiewać w te ilości i szczerze sądzę, że orgazmy w liczbie "nastu". A już szczególnie w jakość, tychże.
  • Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Naprawdę możliwe Sem, a i na jakość nie narzekam. Oczywiście nie przy każdym zbliżeniu i nie z każdym facetem taka ilość, a i od chwili, nastroju, napalenia wiele zależy,

• Lubię 5

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Nigdy nie liczyłem ile mogę przebiec kółek na bieżni, nie sam dystans jestważny stawiam na spontan i jakość tak samo jest w przypadku mojej żony. Myślę,że jak max 5 orgazmów osiągałem w trakcie sesji to będzie wszystko i świat. Akażdy następny powyżej 3ciego nie sprawiał mi przyjemności, czułem nawet lekkiból. Hmm moja żona sam nie wiem maksymalnie osiągnęła może z 5 orgazmów podczassesji a jeżeli chodzi o intensywność to ten pierwszy w jej przypadku zawszejest najsilniejszy, naj i naj…

Moje pytania w temacie:

1. Czy któraś z pań dzięki technice petting osiągnęła kiedykolwiekpopularnie zwany orgazm sutkowy?

2. Czy kiedykolwiek dzięki analowi osiągnęłaś orgazm pochwowy?

3. Zdarzyło się wam kiedyś dostać niekontrolowanego orgazmu np. w pociągu?,metrze, samochodzie itp. Nazywa się on chyba orgazmem niekontrolowanym, nie jeston wywołany stymulacją części ciała… osiągany jest tylko i wyłącznie dziękiwyobraźni. Pytanie nie dotyczy panów bo zmazy za dzieciaka chyba każdy miewał.. :) w końcu też rodzaj orgazmu.

Mojaja odpowiedz to trzy razy na nie :P

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Z naszego doświadczenia mogę napisać, że żonka tak jak większość kobiet jeden orgazm i ok...Od święta zdarzy jej się mieć dwa orgazmy podczas jednego stosunku....Choć jako swingers z naszego doświadczenia mogę powiedzieć, że miałem przyjemność baraszkować z kobietą, która miała wielokrotne orgazmy... Nie były to raczej takie zwykłe odczucia, bo ślady na moich pośladkach i plecach dobitnie świadczyły, że były to dla niej intensywne doznania.....  :lach:  :redevil:

M.

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Jest to możliwe, aczkolwiek możliwe dla nielicznych kobiet z odpowiednim ... (sam nie wiem) unerwieniem?, zdolnościami do wielokrotnych orgazmów? - (te nazywam jedną serią nazywana dalej jednym orgazmem) tylko przez bardzo wąskie grono kobiet akceptowalne i pożądane. No i teraz co liczymy? Orgazm czy serie orgazmów? W serii może być pewnie 3-4, które są jakby następstwem (kolejną częścią) poprzednich.... Różnią się i są przezywane z inna intensywnością.....

Rzadko która kobieta potrafi to fizycznie wytrzymać. Osobiście spotkałem tylko 2 takie kobiety w ciągu życia, które mogły długo, mogły przeżyć dużo orgazmów w serii... jednak tych serii było 2-3 czasem 4.... Kilkanaście..... możliwe, przecież każde z nas ma dłonie, zabawki, języki itp.... Mało jednak realne wydaje mi się aby kobieta wytrzymała kilkanaście takich orgazmów.

Jak one potem na nogach mogą ustać?

Polecam lekturę:

http://pl.wikipedia.org/wiki/Orgazm#Orgazm_wielokrotny

P.S.

Dodam ciekawostkę:

Ostatnio koleżanka się chwaliła jak to jej facet ją dyma przez 5h non stop i ona już siły nie ma do niego. Że kochanek finiszuje rzekomo po 10 razy pod rząd i ona nie wyrabia... Nie mam jak sprawdzić tematu, bo kolesia nie znam, ona numeru dla potwierdzenia nie chce podać.... I to może jest podobnie?

• Lubię 1
  • Dziękuję 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Jak one potem na nogach mogą ustać?

Zazwyczaj nie mogą. Przynajmniej przez jakąś chwilę. :redevil:

• Lubię 5

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...