Skocz do zawartości
illa

Ile? ;)

Prawda czy fałsz?  

101 użytkowników zagłosowało

1. 1. Prawda czy fałsz?

Rekomendowane odpowiedzi

pani illa... ja nie wiem.

Se mna ani jedna z mojich dwoch zyciowych kobiet, nie miala orgazmu, to z wlasnych doswiadcien niewiem. 

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Moja żonka jest nimfomanką, owszem, ale gdy Ją liżę, po kilkunastu orgazmach danych przez Kochanka, to potrafi mieć jeszcze ok.10, zanim mnie nie skopie z siebie ;)

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Dołączona grafika Przedmiotem licytacji jest zestaw orgazmów ...

18 po raz pierwszy....

18 po raz drugi....

18 ..... Dołączona grafika

A tak w ogóle, to jeśli naumiałbym się sztuczek co sprawią że niewiasta ma 18 w ciągu jednego wieczora, to zmieniam zawód ;)

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Msuc, zagłosowałeś, ale Ciebie ankieta nie dotyczy, nie zaciemniaj prawdziwych wyników na podstawie założenia, o którym napisałam wyżej.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Duszek relestat

Ale jak czytam, ze miała 15 i przy 13stym miala mało,

Nie chodzi o to że miała mało ale mogła mieć kolejny

Jak z piciem wódki, już wychlane całe morze, ale Paaanofie, jeszeee jedyn rass...

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Illa, u mnie zależy od mnóstwa czynników. W łóżku mogę spędzić cały dzień, w różen sposób zabawiana, z przerwami na gadki, glaski, drapanie po pleckach i wtedy może być sporo dość mocnych. jak stymulacji nie ma ciagłej, ale to chyba nie o to pytasz. Ale tak lubię najbardziej.:)

Za to z reguły, jak czasu mniej etc. to w sumie mam wybór, albo jadę do krawędzi i zatrzymuje się kilka razy, a potem raz ale kosmos, gwiazdy i brak płuc, albo mniej intensywnie, za to kilka.

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Za to z reguły, jak czasu mniej etc. to w sumie mam wybór, albo jadę do krawędzi i zatrzymuje się kilka razy, a potem raz ale kosmos, gwiazdy i brak płuc, albo mniej intensywnie, za to kilka.

Ja podpisze sie pod Dobra.U mnie dochodza jeszcze squirty- przyjemne, ale bez trzesienia ziemi.Moj rekord 11.Bylo to z moim najdrozszym malzonkiem , Na poczatku zwiazku ( co tez ma niebagatelne znaczenie ), z czego waginalny byl jeden , reszta to jego genialny jezyk...Nawet podczas mojego GB w zeszlym roku nie wydaje mi sie, zebym doszla az tyle razy.Za to bylo wiecej waginalnych, ktore w mojej osobistej ocenie sa " lepsze", bo dluzsze I intensywniejsze.
  • Lubię 5

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Nie.

Msuc, zagłosowałeś, ale Ciebie ankieta nie dotyczy, nie zaciemniaj prawdziwych wyników na podstawie założenia, o którym napisałam wyżej.

Ee...Toż jest dyskryminacja!!!!!!My też mamy squirt-owe orgazmy....!!!!
  • Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

M: Skoro nie otrzymałem odpowiedzi na pytanie do której płci skierowana jest ankieta to podam sugestię by autorka założyła w temacie jeszcze dwie równoległe:

• dla Pań - "ile najwięcej miałaś?"
  • a dla Panów - "jak sądzisz, ile najwięcej miała?".

Taki był sens mego pytania ponieważ nie zawsze ich wyniki będą się pokrywać a rezultat będzie na pewno ciekawy i pouczający o ile naturalnie nie znajdą się 'bajkopisarze'.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...