Skocz do zawartości
illa

Ile? ;)

Prawda czy fałsz?  

101 użytkowników zagłosowało

1. 1. Prawda czy fałsz?

Rekomendowane odpowiedzi

W dniu 22.05.2014 o 14:25, napisano:

Jest to możliwe, aczkolwiek możliwe dla nielicznych kobiet z odpowiednim ... (sam nie wiem) unerwieniem?, zdolnościami do wielokrotnych orgazmów? - (te nazywam jedną serią nazywana dalej jednym orgazmem) tylko przez bardzo wąskie grono kobiet akceptowalne i pożądane. No i teraz co liczymy? Orgazm czy serie orgazmów? W serii może być pewnie 3-4, które są jakby następstwem (kolejną częścią) poprzednich... Różnią się i są przezywane z inna intensywnością...

Rzadko która kobieta potrafi to fizycznie wytrzymać. Osobiście spotkałem tylko 2 takie kobiety w ciągu życia, które mogły długo, mogły przeżyć dużo orgazmów w serii... jednak tych serii było 2-3 czasem 4... Kilkanaście... możliwe, przecież każde z nas ma dłonie, zabawki, języki itp... Mało jednak realne wydaje mi się aby kobieta wytrzymała kilkanaście takich orgazmów.

Jak one potem na nogach mogą ustać?

Potwierdzam. Jest to możliwe i nie mogą ustać, z pół godziny leżą jak ta lwica z mema po odejściu króla lwa A potem są głodne jak lew i uzupełniają braki kalorii i płynów przez czas dłuższy. I śpią że dwie godziny. Kto chce niech sobie zamieni na liczbę pojedynczą, osobę pierwszą, ja Nie liczę bo po co, tak jak nie liczyłam nigdy kochanków, a jeśli spotkanie trwa 3-4 godziny i przerw jest powiedzmy 3, a reszta to takie orgazmociągi, to ile to może być? Mniejsza z tym, dla tego warto żyć! 

• Lubię 3
  • Dziękuję 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...