Skocz do zawartości
illa

Ile? ;)

Prawda czy fałsz?  

101 użytkowników zagłosowało

1. 1. Prawda czy fałsz?

Rekomendowane odpowiedzi

Hmmm ja się wyrwę z tłumu i powiem otwarcie jest :redevil: i nawet zagłosowałam :indians: .

Wszystko zależy od partnera od dnia czy czasem nie jestem rozproszona, zdenerwowana lub myślami jestem w obłokach :facepalm:

Mogą być słabsze mocniejsze dla mnie osobiście jest to nie ważne liczy się ten ostatni który doprowadza mnie do bezdechu :saint: i nie liczę ich bo koncentruję się na dupceniu a nie na liczeniu :redevil:  A kochanek jak chce to niech sobie liczy :lach:.  Jak kobieta mówi ile miała hmmm to niech jeszcze liczy muchy na suficie :lach::bigbomb:

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

ŁB, ankieta jest nierozerwalnie związana z treścią tematu, uznałam, że to jest zbyt zrozumiałe, by dodatkowo odpowiadać ;)

Propozycje Twoich pytań/nowych tematów są bardzo ciekawe, zatem może  pokusicie się o zaczątek dyskusji? :)

Jak kobieta mówi ile miała hmmm to niech jeszcze liczy muchy na suficie

Aniulku, może właśnie tak jest, że czasem to sufitowy rachunek? ;) Stąd moje wątpliwości poddane pod publiczną debatę, zawsze zakłądam, że w swoim osądzie mogę się mylić, ale w tej kwestii to raczej nie jest zmierzalne :lach:

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ee...Toż jest dyskryminacja!!!!!!My też mamy squirt-owe orgazmy....!!!!

Podpisuję się oburącz i obunóż!! :)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

illciu ja sama przeżywam kilka :redevil:  ale ile to nie wiem bo jak wcześniej pisałam nie liczę.

Napewno nie są to liczby z kosmosu. Ooooo dochodzę już mam 15 :redevil: kochanek nie 14 :redevil:  ja nie 15 on mi no to zaczynamy od nowa :lach: :lach: :lach:

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

(...) uznałam, że to jest zbyt zrozumiałe (...)

Złośliwaś :D :D :D...
  • Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Podpisuję się oburącz i obunóż!! :)

Msuc, to się może ostatecznie zdecyduj czy wiesz co to orgazm czy nie wiesz ;)

Nadto nic nie stoi na przeszkodzie, byście założyli temat traktujący o męskim orgaźmie :)

Aniulku, no właśnie o to zapytuję i cieszę się, że otrzymuję odpowiedzi od wiarygodnych Hot Wife :)

Złośliwaś :D :D :D...

Eeeenoooo :roll:

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Msuc, to się może ostatecznie zdecyduj czy wiesz co to orgazm czy nie wiesz ;)

Nadto nic nie stoi na przeszkodzie, byście założyli temat traktujący o męskim orgaźnie :)

Aniulku, no właśnie o to zapytuję i cieszę się, że otrzymuję odpowiedzi od wiarygodnych Hot Wife :)

Wiem!!!!

...widziałem niejeden :tease:

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Wiem!!!!

...widziałem niejeden :tease:

fakt: NIE STOI :P

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

illciu ja sama przeżywam kilka :redevil:  ale ile to nie wiem bo jak wcześniej pisałam nie liczę.Napewno nie są to liczby z kosmosu. Ooooo dochodzę już mam 15 :redevil: kochanek nie 14 :redevil:  ja nie 15 on mi no to zaczynamy od nowa :lach: :lach: :lach:

Moje liczyl malzonek . Ja nie mialam do tego glowy :D
  • Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...