Skocz do zawartości
illa

Ile? ;)

Prawda czy fałsz?  

101 użytkowników zagłosowało

1. 1. Prawda czy fałsz?

Rekomendowane odpowiedzi

Napotykam się czasem na opowieści o ogromnej ilości orgazmów przezywanych przez kobiety* podczas seksu, zakładam, że jest to seks w znaczeniu ciągłym, trwający jakieś parę godzin.

I tak, w jednym z tematów wyczytałam, iż była to liczba osiemnaście, na co wybałuszyłam oczy, innym razem opowiadano mi również o liczbie sięgającej nastu.

Szczerze mówiąc ośmielam się powątpiewać (taki ze mnie mało wierny ;) tomasz ) w te ilości, jak również zastanawiam się nad jakością tychże. Mnie wystarcza jeden, baaardzo intensywny, jeśli przydarzy mi się drugi, to z reguły jego intensywność jest słabsza, chociaż tez nie zawsze :P

Jednakowoż po dwóch takich jestem tak wypompowana, że mam ochotę odwrócić się, nakryć kołderka i nynać :D

Nie wyobrażam sobie liczby nastu orgazmów i myślę, że jest to mocno naciągane , może ma celu ukazanie kobiety jako bardzo hot, niezwykle namiętnej lub bógwiecojeszcze ;)

A jakie jest Wasze zdanie? Prawda to li fałsz tylko?

* założenie jest takie, że kobieta nie cierpi na nimfomanię.

• Lubię 6

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Pomijając założenie, to wiesz, poza tym nie wiem ;)

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

No tak ale jeśli ktos mówi że ma .....nascie orgazmow, to nasuwa się pytanie, co to jest orgazm...

Dla mnie też trochę kosmiczne, ale skoro ktoś tak twierdzi to może coś w tym jest

A czy o orgazmach facetów też tu mowa...???

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

A czy o orgazmach facetów też tu mowa...???

Nie.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

A co to jest orgazm? :lach: :lach: :lach:

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

kurcze kobieta to ma fajnie :)u faceta 18 to bylby jakis kosmos. Pamietam 100 lat temu jak byłem jeszcze młody i uwiodla mnie pewna starsza Pani , bawiliśmy się tylko w oralny po w czasie 2 h mialem 8. Ale to mialem moze 16-17 lat

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Dodałam ankietę, zapraszam do oddania głosu.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

A jakie jest Wasze zdanie? Prawda to li fałsz tylko?

Pytanie do Pań czy Panów?

Ps. "ile?" czy "ille?" :D.

• Lubię 1
  • Haha 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Duszek relestat

U faceta 8-my raz to już nie jest orgazm, tylko niekontrolowana czkawka prostaty :D

Wracając do tematu, prawda czy fałsz.. Hmm.

Wszystko zalęży jak kobiety przeżywają orgazm, czy jest to jak kurcz łydki co złapie i nie puszcza czy może krótka chwila rozposzy jak po zabiciu komara;)

Miałem znajomą która przeżywała krótkie ale intensywne orgazmy, nawet podczas rozmowy telefonicznej gdy zabawiała się sama ze sobą potrafiła mieć ich 8-10. W łózku 1+1 bywało więcej, w trójkącie już nie liczyła ile :redevil:

Chyba więc prawda ;)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Miałem znajomą która przeżywała krótkie ale intensywne orgazmy, nawet podczas rozmowy telefonicznej gdy zabawiała się sama ze sobą potrafiła mieć ich 8-10. W łózku 1+1 bywało więcej, w trójkącie już nie liczyła ileChyba więc prawda

Dlatego rozważam też jakość, co ujęłam w swojej wypowiedzi.

Ale jak czytam, ze miała 15 i przy 13stym miala mało, zaczynam się zastawiać..

Oczywiście przy powyższym założeniu, iż jest to kobieta calkowicie zdrowa.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...