Skocz do zawartości
illa

Ile? ;)

Prawda czy fałsz?  

101 użytkowników zagłosowało

1. 1. Prawda czy fałsz?

Rekomendowane odpowiedzi

Zazwyczaj nie mogą. Przynajmniej przez jakąś chwilę. :redevil:

Eeee tam... to po co wstawać... Wystarczy poleżeć sobie..... W miłym towarzystwie  :redevil:

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Święta prawda, choć... cóż, nie zawsze można sobie pozwolić na długie, słodkie lenistwo po. ;)

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Zazwyczaj nie mogą. Przynajmniej przez jakąś chwilę. :redevil:

:):):)

No to ja nie mam argumentów....

Zouza - krótko i treściwie.... Nie zmieniaj się

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Nie jestem kobietą, ale z tego co się orientuję to jest to bardzo indywidualna sprawa. Sam spałem z zarówno kobietami, które orgazmów nie przeżywały nigdy, oraz z takimi, które w trakcie stosunku wyły jak syreny alarmowe i dochodziły kilka razy. Wydaje mi się, że również każda z nich odczuwała go zupełnie inaczej. U tych, co było mniej były to bardziej intensywne 'strzały', a tych co miały więcej były to takie krótkie utraty kontaktu z rzeczywistością, jednak ciągle chciały więcej. :-)

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Duszek ftg299

nie liczymy dokładnie, ale za każdym razem żona ma około 4-6 i to w krótkim czasie, czyli od 15 minut do godziny ;)

A potem nie ma innej opcji jak lulu ;)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Oczywiście nie przy każdym zbliżeniu i nie z każdym facetem taka ilość, a i od chwili, nastroju, napalenia wiele zależy,

I z tym się zgodzę, jak i z tym, że kilkanaście jest możliwe, acz były to różnorakie orgazmy, również te od pejcza.

Sesji/zbliżeń, podczas których dochodziłam do 18-20 było niewiele, były tak wyczerpujące, że nie mieliśmy oboje siły mówić :facepalm: .. i zdarzyły mi się tylko z jednym Kochankiem. Bestia cholerna.

O liczenie On się pokusił.

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

I z tym się zgodzę, jak i z tym, że kilkanaście jest możliwe, acz były to różnorakie orgazmy, również te od pejcza.

Sesji/zbliżeń, podczas których dochodziłam do 18-20 było niewiele, były tak wyczerpujące, że nie mieliśmy oboje siły mówić :facepalm: .. i zdarzyły mi się tylko z jednym Kochankiem. Bestia cholerna.

O liczenie On się pokusił.

Pogratulować kochanka:)

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

No tak ale jeśli ktos mówi że ma .....nascie orgazmow, to nasuwa się pytanie, co to jest orgazm...

Dla mnie też trochę kosmiczne, ale skoro ktoś tak twierdzi to może coś w tym jest

A czy o orgazmach facetów też tu mowa...???

Hahahaha - wyobrażam sobie faceta po 'nastu' orgazmach... Jest martwy - bardzo martwy....;-)

Ale wracając do wątku - doskonałe pytanie - 'co to jest orgazm'.

Myślę, że skala doznań jest bardzo indywidualna i dziewczyny mogą mieć sporo orgazmów, ale raczej mało intensywnych - bo kilkanaście trzęsień ziemi po rząd, mogłoby zabić...;-)

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Sporo kobiet jednak z trzęsień ziemi uchodzi z życiem ;)

• Lubię 3
  • Haha 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...