Skocz do zawartości
zbyszek40

Kochanek ----- to kto?

Rekomendowane odpowiedzi

a nie zastanawiamy się czy kochanek wczoraj skasował bilet, czy nie?????

Zibi nie kasuj chopie, nie bądź cienias  Dołączona grafika

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

a nie zastanawiamy się czy kochanek wczoraj skasował bilet, czy nie?????i czy konduktor go złapie, czy puści????

Czy jego partnerka wie czy nie wie.. :lach:

Ludzie! Nie wiem czy tylko ja, ale widzę tu* tak ohydną fałszywą moralnośc, etykę, ze nie wiem czy się śmiać czy płakać..

ps: Zibi, wiesz, że ja do Ciebie nic nie mam :)

* również bliźniaczych tematach, ostatnio gorących heh.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

MM i nie kasuję

Tyle tylko że zainteresowanym mówię, że jadę na gapę.

I nigdy nie mówię nigdy, bo nie wiadomo co mnie w życiu spotka.

a w tej całej dyskusji, to tylko mnie wkurza,

że porównuje się mnie do goscia, który lata po polach

i zapyla wszystko co w zasięgu ......uja

ale do jutra mi przejdzie:):)

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Z: A potem, co mamcia wydziwia na kokotki.Niby to i u nas nie ma kokot w kamienicy. Sama mamcia wynajmowała tej zpierwszego piętra. D:Ale się jej nie kłaniam. Z: Ale pieniążki za czynsz mamciabierze od niej, że aż ha! D:Przepraszam, to ja takich pieniędzy dla siebie niebiorę.Z:A co mamcia z nimi robi? D:Podatki nimi płacę.

:lach:  

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Tyle tylko że zainteresowanym mówię, że jadę na gapę.I nigdy nie mówię nigdy, bo nie wiadomo co mnie w życiu spotka.

I gitara jak dla mnie

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

hmm

chciałem przeprosić wszystkich

ale like mi się na dzisiaj skończyły

i nie wynika to z mojej wrodzonej wredności

tylko limitu mojego profilu :):):)

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

To może i my coś klikniemy- Witajcie jak już wspomniałem mamy z Moniką troszkę doświadczenia.Może źle zrozumiałem ale w obydwu postach... Illa piętnuje kochanków kłamców i to rozumiem ale..-. Podpadnę Ci troszkę - Mamy stałego Przyjaciela od dawna ja mam Kochankę - Przyjaciółkę ponad 20 lat więc w takim układzie da się postępować tak jak piszesz. Prawda jest natomiast taka że w większości przypadków Panowie i Panie ściemniają i tyle.I co byśmy tu nie napisali to tego nie zmienimy prawdziwa weryfikacja jest czasochłonna i bolesna.Prawdziwy Kochanek - każdy coś z nas ukrywa nawet jakieś marzenia czy "dewiacje" ale ważne by nie robić Komuś krzywdy. Mając 40 lat ciężko jak to Ktoś napisał znaleźć singla (normalnego ) wszyscy fajni są zajęci więc pozostaje przedłożyć Jakość nad ilość mając nadzieję że nasze wybory będą przynosić radość nie krzywdząc. Wracając do tematu Kochanek powinien spełniać nasze oczekiwania jakie by one nie były bo każdy marzy o czymś innym i wtedy będzie prawdziwy i nie zapominajmy nie jest to żywy wibrator to człowiek a to karze obdarzać go szacunkiem. Pozdrawiam jacek

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Illa piętnuje kochanków kłamców

Łomatko!!! Co takiego??? :shock:

Przegapiłeś moje motto, powtórzę dla pewności i lepszego zapamietania ;)

Nie osądzam i oczekuję tego samego wobec mnie.

W takim razie muszę jeszcze ze dwie krople waleriany :facepalm: 

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Czy jego partnerka wie czy nie wie.. :lach:Ludzie! Nie wiem czy tylko ja, ale widzę tu* tak ohydną fałszywą moralnośc, etykę, ze nie wiem czy się śmiać czy płakać..

czytam i czytam i coś mi tu na ironie pachnie raczej jako pochwałę bym tego nie uznał ale jest noc więc jak widzę nie rozumiem co czytam sorki pozdrawiam (o ocenianiu to ja tu słowa nie widzę :mily: sorki że się odezwałem moja wina)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Sorry, ale mnie się juz nie chce wałkować po raz stodziesiątyosiemdziesiątypiąty tego samego.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...