Skocz do zawartości
zbyszek40

Kochanek ----- to kto?

Rekomendowane odpowiedzi

Zainspirowany innym tematem, chciałem zapytać, kto to taki????

Czytając ostatnio forum, doszedłem do wniosku, że to taki wibrator.

Wybieramy kolor i rozmiar, nie pijemy z nim kawy wina, bo można się zaprzyjaźnić.

Używamy i wyrzucamy.

Hmm jak z poza układu, to gad jeden obrzydliwy, wstrętny fe, fe

Nie wiem, może się mylę, ale ostatnio to chyba dominujący pogląd na forum.

Kochankowie to kasta najniższa, ba prawie jak nietykalni.

Zaznaczam, że to moje odczucia, może są też inne.

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Nie traktuję Kochanków jak wibratory. Lubię pójśc razem na kawę, wino, do knajpy, ot tak zwyczajnie :)

Nie traktuję Kochanka przedmiotowo i sama nie życzyłabym sobie być tak potraktowana.

Cuś chyba umęczona mentalnie jestem, bo totalnie jakoś niegramotna ta moja wypowiedź :facepalm:

Przepraszam estetów języka polskiego, jeśli tu tacy są :lach:

Hmm, tu tez mi jakoś tak jakoś :s:

• Lubię 7

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Według mnie - nigdy w życiu.  Moim zdaniem ani kochanek ani kochanka, ani żaden człowiek w ogóle nie powinien być traktowany przedmiotowo  i narzędziowo. Każdemu należy się ludzkie traktowanie.

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

No tak ale spójrzcie na to oczyma zibiego...

Coś w tym jest...

Kochanek jest gwiazdą..., daje rozkosz hotce..., upokaza rogacza...

Ale ta gwiazda gaśnie z chwilą osiągnięcia orgazmu....

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Uległy, nie musi upokarzać, nie każdy rogacz szuka upokorzenia. Niektórzy mają np, długoletnie układy ze swoim przyjacielem Prawie rodzinne :) Ja już pisałam to w wielu miejscach, jak to dla mnie wygląda. I czego szukamy my.

• Lubię 5

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Uległy, nie musi upokarzać, nie każdy rogacz szuka upokorzenia. Niektórzy mają np, długoletnie układy ze swoim przyjacielem Prawie rodzinne :) Ja już pisałam to w wielu miejscach, jak to dla mnie wygląda. I czego szukamy my.

Zgadza się...

Są mniej lub bardziej zazyle relacje..., ale zawsze będzie ten trzeci....

Ale od początku wiadomo że będzie tym ostatnim bokiem trójkąta.., to jak on będzie się czuł w tym układzie zależy od wszystkich

Zibi no to masz łajby do odrobienia :redevil:

http://www.polskina5.pl/motyw_kochankow_w_literaturze

O matulu..., Mikro.... :-D
  • Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Według mnie - nigdy w życiu.  Moim zdaniem ani kochanek ani kochanka, ani żaden człowiek w ogóle nie powinien być traktowany przedmiotowo  i narzędziowo. Każdemu należy się ludzkie traktowanie.

Zgadzam się z Dobrą - bez względu na charakter relacji czy pozycjonowanie (Kochanek, Rogacz, Bull) każdy człowiek bezwzględnie zasługuje na szacunek.

W każdej relacji niezbędna jest jakaś nić porozumienia czy zwykła ludzka sympatia, bo bez tego można mówić tylko i wyłącznie o czynnościach mechanicznych pozbawionych jakichkolwiek emocji, poza czystym zaspokojeniem popędu seksualnego.

Niedopuszczalne jest traktowanie kogokolwiek w sposób przedmiotowy, bo przecież nikt z nas nie chciałby aby traktowano go w taki sposób.

• Lubię 8

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Bingo, Sunshine. Z tego nawet porządna, fajna przyjaźń może się zrodzić. Ja wspominam kilka dziewczyn mojego byłego sprzed lat,z innego związku bardzo, bardzo miło. i wspólne weekendy, pikniki i pomoc w ludzkich , zwykłych sprawach w razie czego. Super, bo wszyscy wszystkich lubili i szanowali.

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

hmm to może wystarczy

że w takim układzie się lubimy i szanujemy, jesteśmy szczerzy wobec siebie, na tyle na ile to jest możliwe,

bo jakieś ograniczenia zawsze będą.

a nie zastanawiamy się czy kochanek wczoraj skasował bilet, czy nie?????

i czy konduktor go złapie, czy puści????

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...