Skocz do zawartości
Cuckoldplace

Cuckold w druga strone?

Rekomendowane odpowiedzi

Właśnie byłem ciekawy zdania kobiet, jak by to było gdyby patrzył wam w oczy, gdy inna go zadowala.

Idealna sytuacja, podobnie jak pieszczenie i jej i jego. Kilka rzeczy mi się chcę i kiedyś zrobimy ;) Ogólnie, podbić ich  przyjemność, pieszcząc oboje i przed i w trakcie, wcale nie oczekując jakiegokolwiek odwzajemnienia pieszczot. I nie mam wrażenia, że to ultimate, mimo służebnej roli wobec kochanki w takim momencie ;)  Wzrost rozkoszy kochanki zwiększa moją tak jak wzrost doznań męża.

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

A mnie by bardziej kręciła jego przyjemność... Wrrrrrrrrrrrrrrrrrr

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Podpisuję się pod tym co napisałą dobrażona.

Chodzi o dawanie sobie maksymalnie możliwej przyjemnośći.

Uważam, że trzymanie mężczyzny w związku monogamicznym jest egoizmem z mojej strony. Facet nie jest do tego stworzony. Owszem nie generalizuje ale chyba w większości przypadków tak jest.

Mnie natomiast poligamia nie interesuje. Nie patrze na facetów jak na obiekt seksualny. No moze poza miektórymi muzykami rokowymi czy metalowymi :) Ale oni są poza zasięgiem wiec spoko. Szczerze mówiąc to nie wiedziałabym co z innym facetem robić:)

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Czyli Wasz facet może liczyć na max wrażeń.

Z drugiej strony są przecież rogacze czerpiący tylko przyjemność z układu cuckold.

Ich z kolei nie interesują inne kobiety a raczej kochankowie dla ich żony/kobiety.

Ja lubię kobiety, które są otwarte na inne kobiety.

Super jest mieć takie urozmaicenie.

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Tez lubię kobiety otwarte na inne kobiety ;)

Ale relacje są różne. W poprzednim związku kochanka mojego faceta bywała również moją, czasem bawiłysmy się w ogóle bez męskiego udziału. Ale z factem jednak milej ;)

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

...czy to zawsze facet jest zdradzany? Dlaczego nie na odwrot? Nikogo to nie kreci, to forum nie jest tak ukierunkowane czy jeszcze jakas inna przyczyna?

Dlatego nie na odwrót, bo to spory odsetek facetów został obdarzony przez matkę naturę "psikusem" przez seksuologów candaulismem zwanym (temat już był poruszany tu nie raz). Jednak jak widzisz po obecności zacnych Rogatek na forum, płeć ładniejszą też interesują układy w drugą stronę, chociaż nie tak często jak mężczyzn. Toteż forum nie jest ściśle ukierunkowane, jest dla wszystkich którzy praktykują, fantazjują czy są miłośnikami gatunku zabaw łóżkowych innych niż klasyczne 1+1.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ostatnio też sobie wyobrażam, że Mąż jest z dziewczyną diametralnie ode mnie różną fizycznie. I patrzy na mnie dotykając jej. I tak sobie myślę, że rogaczenie w obie strony byłoby super.

Również moje klimaty :redevil:

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Bardzo mnie w tym pociąga, że dziewczyna miałaby być ode mnie skrajnie różna cieleśnie... Rozmarzyłam się.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Bardzo mnie w tym pociąga, że dziewczyna miałaby być ode mnie skrajnie różna cieleśnie... Rozmarzyłam się.

Tak to też fajnie wygląda.

Dla swojej kochanki- proporcjonalna, wysoka kobieta z dużym biustem i pupą; udało mi się zorganizować  dziewczynę. Okazała się drobna. Chętna, ciekawa jak to jest z dojrzałą kobietą.

Proporcje były ciekawe.

Np. wielkość języków gdy się całowały- Język kobiety wypełniał prawie całe usta dziewczyny.

Podobnie gdy dziewczyna  robiła minetkę kobiecie. Małe usta na przeciwko dużych warg sromowych kobiety.

Dziewczę było super zadowolone- wszystko duże, mogła się poprzytulać itd.

Nie mogła wzroku oderwać od dekoltu kobiety.

Kobieta trochę onieśmielona młodą, ale bardzo imponowało jej, że tak podoba się dziewczynie.

Jak nie miałem czasu to dziewczyna zajmowała się kobietą- kąpiele, zakupy, "zabawy w przebieralni".

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...