Skocz do zawartości
Xavery

Też tak macie ?

Rekomendowane odpowiedzi

Ciekawi mnie czy też tak macie jak my.

Ja bardzo często, a Madzia czasem też ....

Chodzi o to, że dość często spoglądając na innych ludzi, w szczególności tych, którzy nam wpadną w oko, myślimy ... czy oni bawią sięz innymi, czy ona zdradza.

Czy on miałby na mnie ochotę :)

A może oni lubią cuckold, a może swing ....

A może to tylko nasza ciekawość i jesteśmy inni pod tym kątem ? :)

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Wiele razy siedząc na ławce w parku czy w innym miejscu,  zasatanawialiśmy się z żoną ile jest takich Zboczuchów jak my.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

HAHAHA Radek, o to właśnie chodzi .... nawet myślałem sobie jak ten gupol, żę fajnie by było mieć 7 zmysł wyczuwania takich ludzi :)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

kurcze zazdroszczę, choć nie powiem. Też mi się kilka razy udało :)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

cały czas tak mam:)

jezu, teraz to nawet rodzinę podejrzewam:):)

cały czas mi to chodzi po głowie, nie raz wyobrażam sobie nawet "jak oni to robią"

bardzo ciekawe zajęcie

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

cały czas tak mam:) jezu, teraz to nawet rodzinę podejrzewam:) cały czas mi to chodzi po głowie, nie raz wyobrażam sobie nawet "jak oni to robią" bardzo ciekawe zajęcie

HAHA nawet nie mów - dzisiaj z Madzią o tym rozmawialiśmy hahaha

A myśleliśmy że tylko nam tak odbija :)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Duszek relestat

Każdy w klimacie chyba tak ma, nie jestem wyjątkiem ;)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

to coś jak szewc patrzy na buty, stolarz na meble itp.

nie porównuję tego do zboczenia zawodowego ale....???

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...