Skocz do zawartości
Dragons

Witamy :)

Rekomendowane odpowiedzi

Witajcie :)))

Jesteśmy baaaardzo mocno kochającą się parą Smoków, która po rozlicznych fantazjach i rozmowach jest zdecydowana na rozpoczęcie zabawy z odpowiedzialnym, konkretnym i doświadczonym mężczyzną, który mocno urozmaici seks mojej kobiety, a przy okazji dzięki temu dostarczy mi równie ekscytujących przeżyć ;)

Mamy nadzieję, że znajdziemy takiego właśnie tu :)

Mamy po 22 lata i jesteśmy otwarci na propozycje tylko na terenie Poznania.

A już niebawem galeria mojej piękności ;)

Pozdrowienia!

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

no, cudnie konkretne powitanie!

miło, że postanowiliście do nas dołączyć!

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

witajcie na forum :)czekam na dalszą aktywność :)

i dzielnie walczcie z pogromcami :)

Dzięki za tak miłe powitanie!

Hahaha, no właśnie takiego pogromcy szukamy :D

Pozdrowienia i zapraszamy do tematu w galeriach ;)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...