Skocz do zawartości
Duszek eva.flower

Trudne początki?

Rekomendowane odpowiedzi

jeśli to wasze pierwsze kroki..., proponował bym delikatnie..., najpierw jakieś drobne flirciki, konwersacje przez net, czy sms.., jeśli wszystko pujdzie w dobrum kierunku, zaczął bym w realu, tak jak pisałaś sauna, impreza....

To co siedzi w waszych , a bardziej w jego głowie to fantazja, chęć przeżycia tego, ale nie wiadomo jak się z tym zmierzy jak to zacznie dziać się naprawde, toteż proponował bym dozować wrażenia....

"grom z jasnego nieba".., hmm, jeśli o mnie by to miało chodzić, wolałbym się dowiedzieć "w trakcie", niż "po", to wyczekiwanie, buduje niesamowitą atmosfere....

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Duszek bastardwaw

Wyobrazam sobie jego szczescie. Nie ma nic wazniejszego w zwiazku niz wlasnie otwartosc na potrzeby drugiej osoby i umiejetnosc rozmawiania na kazdy temat. To budune prawdziwa wiez i zaufanie a przy okazji daje kupe radosci z rwalizacji wspolnych fantazji :) To teraz moze jakies spotkanie z potencjalnym kandydatem by porozmawiac i delikatnie pojsc do przodu a jak bedzie fajnie to moze cos wiecej.... Trzymam kciukiSent from my GT-I9100 using Tapatalk

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Dowiedzenie się po fakcie to zwyczajna zdrada, a nie cuckold. Mnie byłoby szkoda wszystkich tych podchodów i emocjii z tym związanych. Czułbym sie oszukany, chociaz pewnie ze wzgledu na "skłonnosci cuckold" bym się cieszył. :)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Kiedyś znajoma para wzięła mnie jako "oglądacza".

Dużo wcześniej wymieniałem poglądy z facetem z tego związku.

Powiedziałem mu, że bardzo dużo wrażeń, zapewniają widz/widzowie którzy mnie obserwują podczas sexu.

Miałem kiedyś taką przygodę (gdzieś to opisywałem na forum). Moja dojrzała kochanka zaprosiła dwie kobiety z pokoju obok (ciekawe jak to jest z młodszym) i podczas rozmowy na wprost nich zdjęła mi spodie i uprawialiśmy najpierw sex oralny potem waginalny.

Facet się nad tym zastanowił, porozmawiał z żoną.

Ona wolała faceta niż kobietę jako "tylko oglądacza".

Z kobietą to ona ewentualnie by poszła do łóżka.

Jako "kibica" kobiety nie chciała.

I tak wylądowałem na fotelu gdzie na przeciwko mnie odbywał się spektakl.

Parze się spodobało.

Przy kolejnym razie dostałem prośbę abym od czasu do czasu wstał i podszedł przyjżeć się bliżej.

A potem to już poszło jak spładka.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Dla wysądowania opini/ nakręcenia na temat, możecie podesłać swojej kobiecie linka do tego tumblra (wybrać stronę itp), aby wyraziła swoje zdanie.

Na pewno trochę szczęka jej opadnie, ale jestem ciekaw reakcji:

http://haversackers.tumblr.com/page/55

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Naszym zdaniem metoda "krok po kroku" będzie zdecydowanie lepsza.Natomiast poinformowanie po fakcie-jakby nie było dla nas jest to zdrada.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Naszym zdaniem metoda "krok po kroku" będzie zdecydowanie lepsza.Natomiast poinformowanie po fakcie-jakby nie było dla nas jest to zdrada.

pssstttt goldcapeli - oni już mają ten pierwszy krok za sobą ... napisali ciut wyżej ;)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Duszek eva.flower

Śpieszę się pochwalić, że od Dnia Kobiet jestem pełnoprawną hotką swojego męża Rogacza:)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Gratulacje

Zapewne fotek z tej zabawy nie masz, ale będzie nam niezmiernie miło przeczytac jak to się stało, jakie były emocje i jak to wszystko się udało.

Ja się nie moge doczekać.

:)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Duszek KLON_KO

opowiadaj

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...