Skocz do zawartości
Duszek eva.flower

Trudne początki?

Rekomendowane odpowiedzi

Duszek eva.flower

Witajcie:)

Jestem nową forumowiczką i z góry przepraszam jeśli tworzę temat bardzo podobny do dotychczasowych.

Zarejestrowałam się na forum bez wiedzy męża, choć sprowokowana przez fantazje łóżkowe o innych w sypialni. Jestem 30 latką, mężatką od 3 lat i nigdy nie byłam do końca święta:) Trójkąt się nie zmaterializował, chociaż moje studenckie czasy to również bardzo udane eksperymenty z kobietami.

Pytanie brzmi, jak zacząć?:) Cenie sobie opinie zarówno Panów jak i Pań, ale szczególnie kobiece doświadczenia będą cenne. Czy polecacie ekspres i grom z jasnego nieba - informację po powrocie z delegacji, że byłam z kimś innym. Czy może epizody typu kuszenie na imprezie czy w saunie?

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Duszek bastardwaw

Tak naprawde na to pytanie musisz sobie odpowiedziec sama poniewaz wiesz jak wygladaja Wasze fantazje, jak w nich wyglada takie spotkanie i przede wszystkim jak moze zareagowac maz. Opcja "grom z jasnego nieba" znaxzaxo by uproscila sprawe ale moze by na tyle szokiem ze zakonczy cala zabawe zanim ta sie naprawde zacznie wiec raczej sprobowal bym delikatnego acz regularnego podpuszczania i obiecywania az wreszcie sam maz nie bedzie sie juz mogl doczekac :) Sent from my GT-I9100 using Tapatalk

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Myślę, że wszystko zależy od sytuacji, odnapotkanych osób i zwyczajnie ochot J

Musicie sobie sami z mężem ustalić jakieśzasady, opisać zakres fantazji, porozmawiać i podjąć decyzję, która wam obojgubędzie na początku najbardziej odpowiadać.

Nie ma co mówić róbmy to szybko czy wolno,najlepiej mieć jakieś kryteria i być elastycznym J

A ludzi chętnych można poznać wszędzie ;p

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Pytanie było o grom z jasnego nieba.

Jest to ryzykowna opcja, jeśli kocha się partnera, ponieważ przy prawdziwym i cennym związku należy rozeznać czy warto ryzykować jego zniszczenie jeśli partner byłby na "nie".

Obawiałbym się, że w przypadku negatywnego odbioru mąż w najlepszym przypadku będzie miał Ci to za złe.

Skończyć może się różnie.

W moim odczucie grom z jasnego nieba to nie to.

Wydaje mi się, że lepiej i bezpieczniej rozegrać to dyskretnie, poprzez pytanie, rozmowę ...

Jakimś początkiem jest też podejście z drugiej strony ... a miałbyś ochotę na inną kobietę w naszym łóżku, a może inną parkę ...

To też może być początkiem ciekawych rozmów i ustaleń. 

Najważniejszy jest zaczyn, odwaga do pierwszego, drugiego i trzeciego słowa w temacie.

Potem wyczujesz klimat i raczej zorientujesz się jaką drogę dalszych rozmów obrać.

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Duszek eva.flower

Powiedziałam już mężowi o rejestracji na forum i jest zachwycony;) Teraz rozmawiamy jeszcze bardziej otwarcie i na spokojnie planujemy kolejne kroki.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

YUUUUUPIIIIII, superek. Tak trzymać

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Gratulacje:) Teraz czekamy na dalszy rozwój wypadków :)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

no to macie z górki. jeśli jest zachwycony to daj Mu chwilkę a zacznie Cię o to prosić ...

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

no to macie z górki. jeśli jest zachwycony to daj Mu chwilkę a zacznie Cię o to prosić ...

a nie chciałeś napisać:

no to macie z górki. jeśli jest zachwycony to nie daj Mu chwilkę a zacznie Cię o to prosić ... ;)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...