Skocz do zawartości
polako

Czarno na białym

Rekomendowane odpowiedzi

myśl tylko pozytywnie-notabene nie tylko to opowiadanko mógłbyś rozwinac,możliwości widzę masz

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Polako, teraz jest wspaniała okazja żeby rozwinąć temat w stronę wspaniałego ultimate cuckold. Pokazać wszystkie jego etapy. Bez żadnych zahamowań. Poprzez Wasz ślub z Asią (bo dopiero wtedy cuckold nabiera sensu), wszystkie szczeble oddania się Asi Tyronowi, zachowanie się waszego środowiska wobec ciebie, żądanie Tyrona seksu bez zabezpieczenia, Twoja walka z Asią i Tyronem żeby do tego nie dopuścić, i wreszcie szczęśliwy finał w klinice położniczej.

Wiem, że napiszesz to doskonale! Powodzenia!

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

dzieki peper :) kusisz kusisz.... z checia bym usiadl i napisal to o czym mowisz ale nie mam kiedy....

praca - dom, praca - dom , nie mam czasu sie po du.. podrapac czasami :)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Polako, jesteś drugim równorzędnym twórcą opowiadania, które zrobiło na mnie duże wrażenie. Podziwiam talent i gratuluję.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Polako masz swój wkład w moje pożycie z zona. Po przeczytaniu twojego opowiadania dorwałem się do niej jak dziki. Niestety nie mam taki warunków jak twój czarniawy bohater ale zawsze. Jak to pisze to moje palce jeszcze pachna jej cipką ;);) Pisze własnie swoje opowiadania ale po takim mistrzu to wstyd zamieszczać.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...