Skocz do zawartości
Duszek TomekCi

Jak zachęcić do eskperymentowania?

Rekomendowane odpowiedzi

Dla kobiet takich jak ja? Unikaj klubów, przygodnego seksu les :) :) :)

Wiesz, jak facet na parkiecie włoży mi rękę w majtki w klubie, albo dwóch przyprze do ściany i zmaca/ przeleci to generalnie prokurator. I faceci to wiedzą, z reguły nie napastują, przynajmniej baby nieućpanej/ trzeźwej. Kobiety nie maja takich oporów, uwierz mi. Albo czuja się bezkarne, albo nie zdają sobie sprawy, że to, co robią to napastowanie/gwałt. A przemoc psychiczna jest wtedy taka, że kurwa mać  :facepalm:  No i przed kobietami ciężko się bronić. Ja mam opory, żeby nachalnej babie dac w ryj. Z facetem łatwiej, no bo i ja, i moi koledzy i mąż takich oporów nie mają. Dalej, dasz babie  ryj, poleci na policję , że pobili. :) A po co mi takie jazdy. :facepalm:

Aa, zapomniałam, do klubu można ale z obstawą w postaci powszechnie znanych, lubianych i szanowanych tam klubowiczek. I  trzymać się nich blisko.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Uległy, pewnie nie wszędzie tak jest, ja pisze o doświadczeniach swoich i moich koleżanek.:) Wiesz, ja wolę tak... romantycznie z kobietami :)

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Uległy, pewnie nie wszędzie tak jest, ja pisze o doświadczeniach swoich i moich koleżanek.:) Wiesz, ja wolę tak... romantycznie z kobietami :)

Ale jak tam po pysku biją....
  • Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Czytaj dokładnie :) ja mam problemy, żeby dobitniej dać do zrozumienia pani, jak nie rozumie :)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

A tak poważnie..., nie jestem bywalcem kluboww dyskotek itd..., w czasach kiedy odwiedzalem takie lokale była "inna kultura".. Nie było tyle chamstwa... Jeśli były już jakieś zadymy to między grupami, i wcale nie było to fajne...

Znajomości raczej zawieram z netu, lub poprostu z "otoczenia..."..

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Uległy,ja również nie chadzm do dyskotek, Nie moje klmaty:) Tyko ja i gentelman pisaliśmy o "branżowych" klubach, czyli dla les..

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Czytaj dokładnie :) ja mam problemy, żeby dobitniej dać do zrozumienia pani, jak nie rozumie :)

Ale jak tam po pysku biją....

Dodam emota żeby wyrazić ton tej wypowiedzi" :-D "
  • Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Dalej, dasz babie ryj, poleci na policję , że pobili. :) A po co mi takie jazdy. :facepalm:

M: Dlatego należy delikatnie, coby obrażeń nie było i w pojedynkę - nigdy "dwóch na jednego" ;)

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...