Skocz do zawartości
Duszek TomekCi

Jak zachęcić do eskperymentowania?

Rekomendowane odpowiedzi

Dziękuję, choć się nie należą. Każdy z nas żyje  tak jak chce. :) (...) mnie osobiście boli zadawanie się intymne  z ludźmi, którzy krzywdzą innych.

M: skoro Ci dałem to się należą - według mojego systemu etycznego ;). Znacznie częściej stykam się z ludźmi - a stykam się co dzień, którzy żyją tak, jakby chcieli być postrzegani przez ogół... Takich otwartych jest niewielu.

No proszę a "po pysku" ludzi chcesz lać ;):D...

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Gentelman, rozumiem Cię, nie chcesz popsuć relacji.  Tylko po prostu moi bliscy mnie znają i akceptują taką, jaką jestem. Jak relacje erotyczne uzupełniają inne, to  nie ma problemu. I nigdy to niczego nie zaburzyło. Bo przecież seks, to tylko jeden z bardzo wielu wymiarów naszej ludzkiej kondycji. Na dupie ani świat się nie zaczyna ani nie kończy. Dlatego nie rozumiem walczących feministek, środowisk homoseksualnych. Jakby to było ważne, co kto z cipą/kutasem robi, albo to, co ma między nogami. Dla mnie paranoja. Seks to tylko seks, ot co.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Żyjemy w wolnej Polsce, ale od zaścianka ciężko się uwolnić.

Słyszę od znajomego że do jego klatki wprowdziła się dziewczyna i ją odwiedzają faceci.

Wszyscy plotkują że to prostytutka. Nikt z facetów z nią gadać nie chce bo zaraz żona pomyśli, wiekowe sąsiadki doniosą itd.

Łatkę jej przyszyli, a ona po prostu ma kilku braci, których całuje w policzek na pożegnanie.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Źli ludzie i nienawistni. A dziewczyna może się tym albo przejmować albo nie.  Jeśli się przejmuje, to mi jej szkoda. Jeśli nie ma refleksji, dlaczego się przejmuje tym bardziej mi jej szkoda. Zgoda z samym sobą, własnym sumieniem, dla niektórych z Bogiem/bogami jest dzielnością. I życie wedle wyznawanych zasad. Ale do tego trza mieć jakieś poglądy w ogóle, a nie być kolejnym barankiem w stadzie. Co się nad sobą samym nie zastanawia.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Duszek TomekCi

Dzieki za kilka rad.Kluby własnie niestety wg mnie nie dla nas.A ze znajomymi to juz tak jest ze nastepnego dnia było by conajmneij dziwnie ;) Pozatym zadna z przyjaciółek nie podchodzi jej tak jakby chciała. Musimy chyba zwiekszyc imprezowanie, poznawac nowych ludzi, jakiesgoś prostego wyjscia nie widzę. 

A co sadzicie o poszukiwaniach w sieci?

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Hmmm, jakby na to nie patrzeć,jesteśmy właśnie w sieci :) A poważnie, tu jest ponad 6 tys.użytkowników, więc gadajcie z nami, bierzcie udział a naprawdę macie szansę poznać ludzi, którzy Wam się  spodobają i którym Wy przypadniecie do gustu. Pod każdym względem. Według mnie to sensowniejsze niż ogłoszenia, choć takich ogłoszeń w sieci dość sporo.

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Duszek TomekCi

Hmmm, jakby na to nie patrzeć,jesteśmy właśnie w sieci :) A poważnie, tu jest ponad 6 tys.użytkowników, więc gadajcie z nami, bierzcie udział a naprawdę macie szansę poznać ludzi, którzy Wam się  spodobają i którym Wy przypadniecie do gustu. Pod każdym względem. Według mnie to sensowniejsze niż ogłoszenia, choć takich ogłoszeń w sieci dość sporo.

Heheh to ja napisałem czego szukamy ;) Ale i tak pewnie nikt się nie odezwie  ;)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Duszek TomekCi

Oj działa działa ;)

Może macie jakieś pomysły jak to w rozmowie ciekawie pociągnąć dalej ? :>

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Eksperymenty!!! to raczej w laboratorium na białych myszkach, sory ale tak to odbieram to pytanie.

Zawsze jest tak że szczera rozmowa w odpowiednim czasie i miejscu jest najbardziej odpowiednia i skuteczna.

Owszem możemy mieć fantazje i to najdziwniejsze ale w związku aby uniknąć nieporozumień i szkody drugiego partnera, prawda jest największą wartością.

ps: TomekCi  jak najprościej powiedz co ci w głowie i duszy.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...