Skocz do zawartości
Duszek TomekCi

Jak zachęcić do eskperymentowania?

Rekomendowane odpowiedzi

Duszek TomekCi

Dużo bardziej kręci mnie fantazjowanie o Żonce z inną niż z innym. Szczeogólnie, że ją też kręcą kobiety a innego zdecydowanie wyklucza. Podczas seksu sporoo tym rozmawiamy i jest niesamowicie przyjemnie, zastanawiam się jakie podjąć pierwsze kroki żeby jej pomóc zrealizować fantazje?

Generalnei myślę, że w wakacje, po parku kieliszkach wina z fajną nowopoznaną dziewczyną zaraz by się coś miłego podziało, ale raz - trafić na taką przypadkiem to wg mnie zbyt małe prawdopodobieństwo...

Coś doradzicie?

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

ROZMAWIAĆ, ROZMAWIAĆ, ROZMAWIAĆ I SZUKAĆ.

Zbyt małe??? Jakoś ja trafiałam na pary. :P

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Uważam że takie rzeczy powinno się robić powoli, małymi kroczkami..., często tu czytam o fantazjach z innym czy inna, a realizację autorzy widzieli by, impreza-alkohol-luzko..., wyszukajcie fajna dziewczynę, tak żeby ona wam onpowiadala a wy jej.., najpierw kawa.., potem wspólne wyjścia gdzieś do pabu.., potem jakieś tańce, alkohol- ale nie za dużo.. Przypadkowe dotknięcia, otarcia...

Często ludzie wyobrażają sobie niewiadomo co, a potem jest rozczarowanie...

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Duszek TomekCi

Ok ale on ajest chetna tylko nie wie jak zrobic pierwszy krok,moz enie w kierunku konkretów ale własnie w kierunku szukania kogoś...

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Tomek, fakt, trudniej znaleźć na pewno fajną kobietę niż fajnego faceta, ale jest to wykonalne. Ja Twoja Panią rozumiem, też mnie odrzuca od wizji mnie w łóżku z innym facetem, z kobietą, zupełnie co innego. Nawet same zabawy,,  czy pieszczoty dwóch kobiet na oczach tylko patrzących partnerów bardzo podkręcają wszystkich. A można iść krok, czy kolejne kroki dalej : )

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Wycieczka do branżowego klubu.

Np. weekend w Warszawie- jeżeli jesteście z innego miasta.

Jakiś obiad, zakupy potem wieczorem stosowny klub.

Przy dużej ilości kobiet sama będzie mogła sobie wybrać.

Znam powiedzenia kobiet, że ona to by mogła z dziewczyną która wygląda tak i tak...

Tam zapewne znajdzie odpowiednią.

Potem można zabrać do hotelu i obserwować, albo puścić same do pokoju i czekać na dole...

Można poszukać też koedukacyjnej sauny itp...

Wyjście do klubu jest mało zobowiązujące, nie działa na kobietę presja.

Zobaczy jak to jest tańczyć z dziewczyną.

Po % będzie jej łatwiej, ale nie ma co przesadzać.

Przede wszystkim dobra zabawa.

Jak coś wyjdzie będzie ekstra.

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Gentelman, chyba zależy czego się szuka :) Ja lubię delikatne,SYMPATYCZNE,  kobiece, choć namiętne kobiety . Najbardziej bi :) I dlatego branżowych klubów unikam, zwłaszcza jak dziewczyna w typie ultrakobiecym, bo sie zniechęcić można. Niefajne akcje z kobietami tez miałam, bardziej niefajne niż z mężczyznami. Ale kobiety.... fajne są :)

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Gentelman, chyba zależy czego się szuka :) Ja lubię delikatne,SYMPATYCZNE,  kobiece, choć namiętne kobiety . Najbardziej bi :) I dlatego branżowych klubów unikam, zwłaszcza jak dziewczyna w typie ultrakobiecym, bo sie zniechęcić można. Niefajne akcje z kobietami tez miałam, bardziej niefajne niż z mężczyznami. Ale kobiety.... fajne są :)

Tak, to prawda, ale zobaczyć mogą.

Szczególnie że chłop szuka pomysłu aby wyjść z impasu.

Jak będzie w męskim towarzystwie to będzie czuła się bardziej bezpiecznie.

No tak dwie kobiety w walce są tak ostre że dwóch facetów nie ma co nawet porównywać.

Najlepszy tekst jaki słyszałem od kobiety do drugiej napalonej kobiety (aby ją zbyć):

-Okres mam, a ty na wampira nie wyglądasz...

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Zobaczyć mogą  :) , pewnie, tylko jakoś ostatnio laski w klubach już żadną obstawą się nie  przejmują a w ogóle często nie sposób poznać, czy to na pewno kobieta, no i jedna podstawowa rzecz- choroby. Kobietom jest się ciężej zabezpieczać, a mnie jakoś nie bujają pieszczoty w rękawiczkach chirurgicznych etc.  A z bywalczyniami klubów bywa różnie. Stare wyjadaczki wiedzą co i jak. Słucham ich i dlatego unikam :)

Ale z jedną rzeczą się zgadzam gentelman w 100%. Podczas tańca najłatwiej sprawdzić wzajemne zamiary i fajnie się nakręcić :)

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Zobaczyć mogą  :) , pewnie, tylko jakoś ostatnio laski w klubach już żadną obstawą się nie  przejmują a w ogóle często nie sposób poznać, czy to na pewno kobieta, no i jedna podstawowa rzecz- choroby. Kobietom jest się ciężej zabezpieczać, a mnie jakoś nie bujają pieszczoty w rękawiczkach chirurgicznych etc.  A z bywalczyniami klubów bywa różnie. Stare wyjadaczki wiedzą co i jak. Słucham ich i dlatego unikam :)

Ale z jedną rzeczą się zgadzam gentelman w 100%. Podczas tańca najłatwiej sprawdzić wzajemne zamiary i fajnie się nakręcić :)

Choroby to zawsze problem.

Na pewno mniejszym ryzykiem jest dla kobiety sex z kobietą, niż sex z facetem bez prezerwatywy.

Kobieta, która robi to tylko z kobietami jest mniej narażona niż taka która uprawia sex z mężczyznami.

Nikt nie uprawia sexu oralnego w prezerwatywie. Dalej to bywa różnie.

Całowanie i macanie w takim przypadku nie jest aż tak groźne.

"Zejście w dół" niestety tak.

Jakie rady dają stare wyjadaczki?

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...