Skocz do zawartości
Szymonides

Moja dziewczyna Marta

Rekomendowane odpowiedzi

. Złapałem swojego kutasa i wszedłem w nią jednym ruchem. Nigdywcześniej czegoś takiego nie czułem. Była śliska, gorąca i niesamowiciemokra. Nie poczułem żadnego oporu, gdy się w nią zagłębiałem. Była takwyruchana, że ledwo co ją czułem

To chyba najbardziej podniecający fragment w całym opowiadaniu, przynajmniej tak jak dla mnie.

Moment po którym dziewczyna przestaje patrzeć na rogacza jak na faceta, ona go już nic nie czuję

seks z nim nie daje jej rozkoszy. Ona chce tego drugiego, bo tylko on potrafi ją zaspokoić...

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

To opowiadanie jest tak dobre, że powinna powstać część dalsza - pokazująca jak parka przeżywała ten wspólny raz w swoich fantazjach i jak zdecydowali się na inne, kolejne przygody... mniej pruderyjne.

Dlaczego mniej pruderyjne ? Myslę, że apetyt rośmie w miarę jedzenia i i jeszcze wiele ciekawych przygód przed tą parą... Może ktoś się podejmie... pisania dalej :)

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cześć

lubie opowiadania erotyczne, często i sporo ich czytam i czytałem. To opowiadanie, zaliczam do jednego z najleprzych, o ile nie najlepsze.

jezeli ktoś z Państwa, znajdzie w necie jeszcze jakieś opowiadanie autora tego opowiadania, uprzejmie proszę podzielić sie znaleziskiem ze mną.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...