Skocz do zawartości
Zouza

GB mimo woli?

Rekomendowane odpowiedzi

Fantazje... a dlaczego nie miałabyś ich zrealizowac? ;)

No właśnie Zuza :D Czyżbyś uznała,że już nic Ci się nie należy? :D

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Duszek roxiija

no właśnie my też szukamy,może mogłby ktoś coś podpowiedzieć...?

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

POZWOLĘ SOBIE ZABRAC ZDANIE NA TEN TEMAT.

Z DOSWIADCZENIA WIEM ŻE WIEKSZOŚĆ Z WAS DRODZY FORUMOWICZE REALIZUJE SWOJE FANTAZJĘ WIRTUALNIE. "BARDZO :CHCEMY, ALE JAK PRZYCHODZI CO DO CZEGO TO... I TU ZACZYNA SIE LISTA WYMÓWEK NIE ODBIRACIE TELEFONOW, PISZECIE MAILE W NIESKOŃCZONOŚĆ, NAGLE NIE JEST WAM PO DRODZE, STOICIE W KORKACH, KŁOPOTY Z DZIEĆMI I SAMOCHODEM, ZA MAŁO PANÓW, ZA DUZO PANÓW ITD! A MY CZEKAMY W 5 W 7 Z JEDZENIEM NAPOJAMI W DOMU WSZYSTKO ZOORGANIZOWANE. PROSZĘ NIE OBURZAJCIE SIĘ ALE ŁATWIEJ JEST ZAPROSIĆ MAŁŻEŃSTWO Z CZECH SĄ PEWNIEJSI I BARDZIEJ PRZEWIDYWALNI NIŻ RODACY.

DODAM ŻE WYSTAWIŁO NAS KILKA PAR Z FORUM.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cezariuszu, możesz nie krzyczeć (wyłącz capsa)?

Dla mnie to tylko fantazja. Czy kiedyś ją spełnię - nie wiem. Dodam, że takie same uwagi mają hotki i rogacze.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cezariuszu, nie krzycz ;) A po drugie było już takich tematów kilka, więc na przyszłość, pozwól sobie zabrać głos "nie na temat' w temacie który jednak jest temu przeznaczony lub załóż (kolejny?) temat w swojej sprawie. Po to został stworzony stosowny dział ze zdjęciami autoryzowanymi aby zminimalizować ryzyko niepotrzebnych umawianek w nieskończoność, co jak dotychczas na palcach jednej ręki mogę policzyć tych Użytkowników. To jest forum a nie portal randkowy, Cezariuszu. Nie kontynuuj Off topic w tym temacie. Powodzenia życzę i namawiam uczestników forum do dalszej dyskusji na temat GB mimo woli.

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ranyyyyy, trup z szafy :lach:

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...