Skocz do zawartości
Zouza

GB mimo woli?

Rekomendowane odpowiedzi

Usłyszał protesty. Reszta panów dołączyła. Ja leżałam naga, wciąż z opaską na oczach, a oni nieśli mnie gdzieś. Często czyjeś ręce gdzieś błądziły, palce wędrowały w cipkę i w tyłek. I słyszałam tylko pomruk zadowolenia.

W końcu mnie posadzili. Poczułam wieki chłód. Tu też grała głośna muzyka, nie słyszałam co pomiędzy sobą ustalają. Znowu mnie podnieśli i po chwili posadzili. Już wiedziałam, że na jednym z nich. Kiedy złączyłam mocniej uda poczułam, że mu cholernie mocno stoi. Podniósł mnie trochę i wcisnął go w mój tyłek. Ścisnął moje biodra i pociągnął w dół. Czułam rozkosz pomieszaną z bólem. Szeptał mi do ucha, jak dobrze mu, jak lubi takie suki, że tutaj mi się spuści. Ktoś podszedł i rozłożył mi nogi. Dwóch trzymało mnie za kolana i rozszerzało je mocniej. Ktoś podszedł i lizał mnie, bardzo intensywnie. Potem lizał tylko łechtaczkę i wciskał mi palce w cipkę. Musiało być więcej niż 2, bo aż zawyłam. Rozpychał mi cipkę i idealnie trafiał w „czuły punkt”.

Słyszałam, jak pozostali się onanizują. Jak czekają na swoją kolejkę.

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Zuza,myślałem o treści,a nie słownictwie jakiego używasz.Stworzyłaś naprawdę podniecającą historyjkę i poruszyłaś nieco moją wyobraźnię.

A co do słownictwa,to lubię naprawdę ostre teksty i nie uważam,że piszesz zbyt wulgarnie.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Staram się pisać jak najbardziej delikatnie, na ile to możliwe :) W realnym seksie już tak delikatnie nie jest :)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Coś cicho tu się zrobiło.

Zuza,czy zechcesz znów nas rozgrzać do białości :devil: ;)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...