Skocz do zawartości
Zouza

GB mimo woli?

Rekomendowane odpowiedzi

Zuza nie krępuj się...opisz tak jak było..my też lubimy takie zabawy,wulgaryzmy i klapsy..czasami wyzywamy się że, aż wstyd :oops:A zgorszeni niech zmienią forum dla grzecznych dzieci. :mrgreen:.Jesteśmy po pierwszym spotkaniu z tym trzecim..sexu jeszcze nie było..tylko dotykanie,lodzik z połykiem i w tym całym napięciu to co nam się spodobało..słowa naszego nowego kolegi:bosko obciągasz,zaraz się zwalę..DLATEGO ZUZA..uwolnij swoje emocje ;)

To, o czym piszę, to tylko fantazje. Nie wiem, czy dałabym radę sześciu.

Czekam na opis Waszego "pełnego" spotkania ;) Nam się bardzo podobało. Ciekawe jak będzie z Wami.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Mój mężczyzna wkłada mi kutasa do ust. Widzę, że podnieca go to, że inny facet mnie rżnie. Podchodzi do mojego tyłka. Szybko mnie obraca. Klęczę, a gospodarz zgrabnie wślizguje się pode mnie. Mój facet mocno przyciska moje biodra w dół. Natychmiast nabijam się na kutasa tamtego. Na razie jesteśmy prawie nieruchomo, chociaż czuję jak tamtemu pulsuje penis i jak próbuje poruszać biodrami. Słyszę jak mój ślini palce, potem dostaję siarczystego klapsa, a jego palce krążą wokół drugiej dziurki. Jestem tak podniecona, że mam wrażenie, że moje soki leją mi się po udach. Mój facet szybko wkłada mi palec do tyłka i robi nim okrężne ruchy. Jestem ciasna, stara się mnie rozluźnić. Wkłada drugi palec. Teraz już sama próbuję ruszać biodrami, ale on nadal mi nie powala. Słyszę nasze przyśpieszone, głośne oddechy. „Lubisz się pieprzyć dziwko?” pyta mój mężczyzna i szybko wkłada mi swoją pałę w dupkę. „Teraz możesz się ruszać” mówi. Posłusznie zaczynam ruszać biodrami. Słyszę klaśnięcia jego bioder o mój tyłek. Ten pode mną gładzi moje piersi, błądzi wokół brodawek, przyszczypuje sutki. Czuję się wypełniona po brzegi, jęczę z rozkoszy.

Znowu skrzypnięcie podłogi...

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

„Co, już wiesz, że będzie kolejny? Spodoba ci się dziwko” i znowu mocny klaps. A następnemu facetowi każe podejść. Nie musi dwa razy powtarzać. Tamten jest już przy mnie. W nikłym świetle lampki widzę jak masuje sterczącą pałę, gdy tamci mnie wciąż posuwają. Czuję, że kolejna porcja moich soków zalewa mi uda. Ten pode mną mówi: „nic nie kłamałeś mówiąc, że gorąca z niej suka”. Dziwnie się czuję, gdy obcy facet tak o mnie mówi, ale jednocześnie bardzo mnie to kręci. Już nawet nie wiem ile razy weszłam na szczyt. Tamten podchodzi bardzo blisko, uderza kutasem w mój policzek i wpycha mi go do ust i zaczyna ruszać biodrami. Mój każe mi go ssać: „pokaż jak dobrze umiesz obciągać”. Przywieram mocno ustami i zasysam jego kutasa, słyszę jego jęknięcie. Coraz szybciej mnie rżnie w usta, podoba mu się. Czuję jak pot spływa po moim ciele, gorące fale rozkoszy, chciałabym krzyczeć, ale kutas w ustach nie pozwala. Czuję, że mój coraz gwałtowniej wchodzi mi w tyłek, głośny jego jęk i ostatnie pchnięcie. Wychodzi, a ja czuję jak część jego ciepłej, lepkiej spermy wypływa mi z tyłka i płynie w stronę cipki. Przyklęka obok łóżka i pieści palcami moją bardzo wrażliwą łechtaczkę. Widzę grymas na twarzy tego pode mną. „Chodź tu suko!” krzyczy, mocne uderzenie i już po wszystkim. Teraz sperma wycieka z obu dziurek.

• Lubię 5

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Obaj rozcierają swoją spermę po mojej cipce i tyłku. Facet, któremu obciągam też przyśpiesza. W ostatniej chwili wyciąga kutasa, dostaję policzek i jego sperma spływa mi z twarzy.

Mój podchodzi do drzwi: „panowie, teraz wasza kolej”. Wchodzą pozostali, wszyscy „na baczność”. Musieli stać pod drzwiami i słuchać. Mój facet zbiera spermę z mojej twarzy i rozciera ją po moim biuście. „No? Możecie ją zerżnąć”. Panowie szybko dzielą się rolami. Cała historia się powtarza. Zmęczona opadam na łóżko. Leżę na plecach, oni mocno rozkładają moje nogi, wchodzą palcami w tyłek, w cipkę, błądzą po moim ciele. Potem już tylko masują moje ciało i piersi. Ktoś przynosi mi kieliszek wina i wodę. Lekko podnoszę się na łokciach. Oba łapczywie wypijam, zimne stróżki wypływają mi z ust. Czuję się taka brudna, a jednocześnie taka szczęśliwa. Zaczynam zasypiać. Słyszę jeszcze jak mówią, że taka suka to skarb. Zasypiam.

CDN?

• Lubię 7

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

pisz dalej. Myśle że nie jednemurogaczowi pałka sterczy!!! Czekam z niecierpliwością na to co będzie dalej.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Obudziła mnie zimna woda i uderzenie w policzek, nawet nie wiem czyje. „Wstawaj suko, odpoczywałaś już 10 minut”. Przez chwilę byłam oszołomiona, nie widziałam gdzie jestem i co się dzieje. Szybko sobie przypomniałam. „Uklęknij i wypnij tyłek”. Półprzytomna tak zrobiłam. Mój zapalił ostre światło. Panowie zaczęli bić brawo i onanizować się. Mój facet założył mi czarną opaskę na oczy. „Teraz będziemy Cię pieprzyć na zmianę, każdy jak będzie chciał. Panowie, kto chce jeszcze cipkę?”. Usłyszałam jak się przekrzykują. „Podnoście tylko ręce, suka nie będzie wiedziała kto i gdzie ją rżnie i liże, komu ona będzie robić loda. Będziemy się zamieniali”. Słyszałam, że im się to spodobało.

• Lubię 5

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Klęczałam, nic nie widziałam i nie wiedziałam, co będzie się działo. Ktoś zaczął pieścić moją cipkę palcami. Przesuwał je wzdłuż niej, od łechtaczki do dziurki. Wkrótce dołączył drugi. Jeden masował łechtaczkę, drugi wkładał palce do środka i wymieniali się. Czułam jaka jestem nabrzmiała, jak bardzo chcę by doprowadzili mnie do orgazmu, już mi było obojętne jak. Dostałam dwa potężne klapsy jednocześnie. Czyli dwóch innych musiało stać za mną. Ktoś włożył mi palce w tyłek, ktoś inny w cipkę, ktoś masował łechtaczkę. „No panowie, ma wyć z rozkoszy”. Czyli mój facet stał z boku i patrzył. „Zrobię wam trochę zdjęć i sfilmujemy jak się kurwi” Chciałam zaprotestować, ale już ktoś wsadzał mi kutasa do ust. Tamci wciąż manewrowali palcami i poczułam znowu dreszcze i to ciepło, które zaczyna się w podbrzuszu, a schodzi coraz niżej i rozchodzi się po całym ciele. Zawyłam. Przez chwilę nie mogłam złapać oddechu. Ktoś wsunął swoją twarz pode mnie i lizał mnie ostro, lekko przygryzał „wisienkę na torcie”. I wtedy ktoś wsadził mi pałę w tyłek. Słyszałam, że coś szepczą. Nie wiedziałam co, bo muzyka, którą wcześniej włączyli, grała zbyt głośno. Ktoś mnie szarpnął do góry. Teraz tylko klęczałam, nie opierałam się już na łokciach. Odruchowo ścisnęłam pośladki. Ktoś wycedził szeptem „nie tak mocno, dziwko”. Po chwili znowu opierałam się też na łokciach, a ktoś wjeżdżał od spodu. Nawet nie próbował być ostrożny. Wjechał, bo tak chciał. „Dobrze panowie, teraz jakaś zmiana”. Poczułam jak ze mnie wychodzą. Ktoś wziął mnie na ręce i gdzieś mnie przenosił.

• Lubię 5

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Brawo Zuza,to jest ostre jak brzytwa.

Rozpaliłaś moją wyobraźnię,więc proszę,pisz dalej.Czekam niecierpliwie na dalsze przygody.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...