Skocz do zawartości
Zouza

GB mimo woli?

Rekomendowane odpowiedzi

POZWOLĘ SOBIE ZABRAC ZDANIE NA TEN TEMAT.

Z DOSWIADCZENIA WIEM ŻE WIEKSZOŚĆ Z WAS DRODZY FORUMOWICZE REALIZUJE SWOJE FANTAZJĘ WIRTUALNIE. "BARDZO :CHCEMY, ALE JAK PRZYCHODZI CO DO CZEGO TO... I TU ZACZYNA SIE LISTA WYMÓWEK NIE ODBIRACIE TELEFONOW, PISZECIE MAILE W NIESKOŃCZONOŚĆ, NAGLE NIE JEST WAM PO DRODZE, STOICIE W KORKACH, KŁOPOTY Z DZIEĆMI I SAMOCHODEM, ZA MAŁO PANÓW, ZA DUZO PANÓW ITD! A MY CZEKAMY W 5 W 7 Z JEDZENIEM NAPOJAMI W DOMU WSZYSTKO ZOORGANIZOWANE. PROSZĘ NIE OBURZAJCIE SIĘ ALE ŁATWIEJ JEST ZAPROSIĆ MAŁŻEŃSTWO Z CZECH SĄ PEWNIEJSI I BARDZIEJ PRZEWIDYWALNI NIŻ RODACY.

DODAM ŻE WYSTAWIŁO NAS KILKA PAR Z FORUM.

Cezariuszu, z całym szcunkiem dla Ciebie. I nie jest to z mojej strony syndrom "fali" ale zwracam uwagę na ilośc twoich postów. Pobądź z nami troszkę dłużej. Zaistniej gdzieś w jakichś tematach. Tak jak każdy z nas istnieje gdzieś więcej lub mniej. Może bardziej realnie, a może wirtualnie (z różnych powodów). Ale wypowiada się uczestniczy. I co w tym złego. Byc może w tym co piszesz są twoje doświadczenia. A jeżeli tak to może tacy jesteśmy (część z nas na obrzerzach krzywej dzwonowej). NIe jesteśmy Czechami. Jesteśmy tacy jacy jesteśmy i takich nas trzeba brać. Z dobrodziejstwem inwentarza.

Pozdrawiam Cię serdecznie

olivier

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Podobało mi się. Nam się. Wykorzystane do ostatniej kropli ;) 

I dziękuję za miłe leniwe wakacyjne południe ;)

:serce:

;) To tylko fantazje.

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Od czasu popełnienia tematu minęło 5 lat. Duuuuużo wody upłynęło, że o doświadczeniach nie wspomnę. ;)

Podobało mi się. Nam się. Wykorzystane do ostatniej kropli ;)

I dziękuję za miłe leniwe wakacyjne południe ;)

:serce:

Dziękuję :)

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Od czasu popełnienia tematu minęło 5 lat. Duuuuużo wody upłynęło, że o doświadczeniach nie wspomnę. ;)

Dziękuję :)

I co z tego skoro nadal sie podoba ? :D

Zou jak Lenin! Wiecznie żywa ! :D

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

I co z tego skoro nadal sie podoba ?

Ano to, że to fantazja już tylko w szczegółach, bo same GB to należałoby w historiach prawdziwych. ;)

Niemniej dziękuję, miło mi bardzo. :)

Zou jak Lenin! Wiecznie żywa !

Dzisiaj to raczej dość nieżywa :lach: 

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Przeciez napisałem ze jak Lenin a on ju bardziej nieżywy nie moze byc :D

...chociaż kto wie ? To Rosja, inny wymiar :D

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

No to mam nadzieję, że nieżywa równie dobrze się konserwuję :lach:

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

A to już o nekro się obija  :shock:  ;)

No to mam nadzieję, że nieżywa równie dobrze się konserwuję :lach:

A co do postu to datę widziałam. Doświadczenie nie gra tu specjalnej roli bo miła erobajka akurat dziś była wskazana dla relaksu no i się...że tak powiem...nawinęłaś ;) Zmęczona mogłaś być faktycznie bo nabiegałaś się po moich myślach w związku z powyższym ;) Odpoczywaj zatem bo kto wie kiedy, gdzie i jak ponownie  :-P  :redevil:

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Któż to wie kiedy przyjdzie mi biegać po myślach ponownie? ;)

Bo, że GB ponownie, to raczej pewne. ;)

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Czekam z pomponami w pogotowiu ;)

Któż to wie kiedy przyjdzie mi biegać po myślach ponownie? ;)

Bo, że GB ponownie, to raczej pewne. ;)

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...