Skocz do zawartości
subczech

sub z Czech

Rekomendowane odpowiedzi

Nie wygłupiaj się - nie przepraszaj

Czesc, ja juz taki jestem, ze jak cos dotyczy seksu to wciaz przepraszam wszystkich... a jak jestem w robocie, to jestem wymagajacy  manager, ktory wymaga od ludzi dobra robote. 

Sproboje sie tyle nieprrzepraszac, ale niewiem jak mi pojdzie. 

• Lubię 5

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Witaj....chetnie bym was kiedys poznal.....bo opowiesci jesli sa prawdziwe   sa naprawde ekscytujace.

Bull, moja zona narazie nie chce szukac kochanka, mowi ze jej wsytarcza moja milosc k niej. Dlaczego uwazas, ze nie mowie prawde? Ona jest dominatna kobieta i s tym ja nic niemoge a ni zreszta niechce robic :-)

Ale dziekuje za to, ze sa dla ciebie moje pisania ekscytujace :-)

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Dalem 4-5 zdjec mojej zony/pani... dlatego ze niepozwala mi robic jej zdjecia, to sa to tylko fragmenty zdjec i pare nawet jest z kaset video. Zrobilem galerie tylko dlatego, zeby bylo widziec jaka jest.

Mam nadzeje ze jutro znajde czasu na napisanie dalszych "przygod" s moja wspaniala zona...

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Czesc wszystkim....

dzisiaj chce napisac jak wygladaly nasze pierwsze miesiace...

przpreszam znow za pomyslki albo zle wyrazy.... 

Na poczatku naszej znajomosci, moja przyszla żona mieszkala w Pradze i ja w Cieszynie, a co tydzien jechalem na trzy dni do domu.

Kazda niedziele wieczorem wracalem pociagiem i przed tym zrobilismy intymny wieczor. Ja mojej dziewczyna (przyslej zonie) lizalem jej cipke, a potem pozwolila mi czesto uzywac palców i jezyka.

Ona zawsze u tego nogama sciskala mojego penisa i jadra. Ponieważ nie mam dużego penisa, wiec z poczatku nie dopusciala mnie do seksu (nie bojcie sie, pozniej tez nie :-), że do tej pory po prostu mozemy sie tylko przytulic.

Wieczorem zawsze lizalem godziny jej cycki i cipke i zawsze mówila do mnie, kochanie robis mi ladnie, a potem bede ja tobie sie odwdzieczac.

Po prostu, kiedy miala juz kilka orgazmów, przeniosla sie do mojego penisa i zaczela sciskajac mi go, a wiekszosc jej uciskow zawsze koncentrowala sie na jadrach.

Powiedziala, że ​​dla niej to nie jest klopot, że mam malego, że jest do mnie zakochana, jestem swietnym facetem itd.

Musialam opowiedziec wszystko co przeywalem a robilem s moja poprzednia jedyna dziewczyna, co robilismy, chciala wiedziec wszystko, dlatego, ze przeciez niemamy tajemnic.

Chciala wiedziec, jak sie czulem kiedy ona mnie ponizala, albo jej kumpel, co mi robili, itd.

Przy tym nadale sciskala mi jadra, a niekiedy nawet chwile twardo masturbowala penisa.

Ale jak zawsze, nie moglem/niesmialem wytrysknac, wiec po godzinie mialem  jadra nabrzmiale i bolesne, bo ejakulat niepozwalala wytrysknac.

Nigdy nie pozwolila mi tego, a kiedy musialem juz jechac pociagiem, prawie nie móglem wstac i chodzic na ból jader, zawsze dala mi buziaka w policzek i powiedziala, że jestem jej skarbem i ona mnie kocha.

bolalo cala noc ....

a tak chodzilo chyba 4 miesiace… bolalo kazdy tydzien….
  • Lubię 7

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...