Skocz do zawartości
subczech

sub z Czech

Rekomendowane odpowiedzi

Twoja.żona jest zajebista...

dziekuje... ona jest moje wszystko... lubie ja

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Jest wyzwolona, i świetnie czuje się w swojej roli..

tak ona lubie tego jak mnie moze gwalcic psychicznie oraz fyzicznie... ale ona robit to s tak wspanialym usmiechem... a jak powie.. kochanie, dlaczego masz w ogole tego twego malego penisa?

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Nie mam pojęcia, co zrobi z tymi zdjeciami...Wyslala mi pare w mailu…

Czechu, dawaj zdjęcia na Forum :redevil:

Twoja Żona jest świetna!

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Wyslala mi pare w mailu…

Wielu Rogaczy u nas pokazuje swoje Żony innym, oraz Kochankom. Wszystkim. Może Ty też opublikujesz galerię zdjęć swojej Żony?

za chwile powiedziala (mniej lub bardziej rozkazem) na zdjecie wszystkiego... i za chwile malowalem nagi ... a ponadto, że zrobila zdjęcia to roześmiala się przy widoku na mnie.

Myślałem też o tym, czy nie przenieść Cię do Grupy Ultimate Cuckold. To taka Grupa dla bardzo zaawansowanych Rogaczy.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Wielu Rogaczy u nas pokazuje swoje Żony innym, oraz Kochankom. Wszystkim. Może Ty też opublikujesz galerię zdjęć swojej Żony? Myślałem też o tym, czy nie przenieść Cię do Grupy Ultimate Cuckold. To taka Grupa dla bardzo zaawansowanych Rogaczy.

czesc Sem: zdjecia narazie nie jestem zdecydowany dac na forum moje oraz zony zdjecia, ni chce aby je widzial kazdy.. to znaczy i ten co nie jest zalogowany... mam obawy (fear?)

A jezeli uwazasz, ze mam byc w innym foru, to prosze, ja dziekuje za to, ze moge tu pisac....

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

to znaczy i ten co nie jest zalogowany... mam obawy (fear?)

Możesz przecież założyć prywatny blog na którym dasz dostęp temu komu uznasz za stosowne

Możesz założyć własną prywatną galerię w której będą widzieli zdjęcia tylko Twoi znajomi

Takie rozwiązania pozwalają nie tylko ograniczyć dostęp ludzi niezarejestrowanych ale również tych zarejestrowanych do wybranych przez Ciebie.

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Możesz przecież założyć prywatny blog na którym dasz dostęp temu komu uznasz za stosowne

Możesz założyć własną prywatną galerię w której będą widzieli zdjęcia tylko Twoi znajomi

Takie rozwiązania pozwalają nie tylko ograniczyć dostęp ludzi niezarejestrowanych ale również tych zarejestrowanych do wybranych przez Ciebie.

Dziekuje kreator za pomoc.. zrobilem dwie galerie tylko dla znajomych, to jezeli ktos sie chce pobawic nad tym jak mi zona zrobila zdjecia, to zapraszam...

mam nadzeje, ze sie spodobaja.... a jezeli nie, to przepraszam

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Nie wygłupiaj się - nie przepraszaj

Taka już jego osobowość - służalczo/przepraszająca.

Ulegli rogacze tak mają.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...