Skocz do zawartości
subczech

sub z Czech

Rekomendowane odpowiedzi

Wszysci jestescie tacy wspaniali... naprawde czuje sie tutaj jak w domu!

Jezeli wam sie moje pisania podobaja, to bede pisac wiecej... za te lata tego jest duzo... moze napisze tez cos o mojej pierwszej kobiecie w zyciu... milame w zyciu tylko dwie zony.. jej i moja zone...

Sem: dziekuje.. naprawde, dziekuje... za to co napisalem w ostatniej linijce.. o tym uroku :-)

ja teraz mam w glowie tylko pare slow, ale mam nadzeje, ze jak zacznie czytac wiecej na foru, to znajde nowe slowa i oznaczenia a i bede pisal troche lepiej...

jestescie wspaniali... mam ludzi, ktorym moge napisac co przezywam i co czuje

Moge miec pytanie?

wiem ze to nie jest helpdesk, ale co znacza te Powiadomienia w gornym menu?

• Lubię 7

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Subczech  Witaj na naszym forum , :kwi:  :kwi:  to dla Ciebie, że będziesz z nami :kwi: :kwi:

Na błędy się nie patrz nikt nie jest doskonały :redevil:

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Powiadomienie to po czesku- oznámení

Jak ktoś zacytuje Twój post, albo jest na forum akcja, która Ciebie dotyczy :)

Pisz i udzielaj się jak najwięcej :)

co znacza te Powiadomienia w gornym menu?

Np "Sem citoval vaše slova"

Albo: "Sem rád vaše slova"

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Aniulek i seksowna_w_związku, bardzo wam dziekuje za mile witanie! mam nadzeje, ze bede was cieszyl moimi tematy i nadalej!

Sem: bardzo dziekuje za tlumaczenie :-) juz rozumiem co to oznacza.

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

widzisz, to nie moje klimaty, ale naprawdę fajnie piszesz, z pewnością będę zaglądać, pisz

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Czeski jest git...

pozdrawiamy sąsiada, i czekamy na dalsze Twoje relacje..

* pieprzył

jeee :oki:

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ahoj. Super. Fajnie się czyta. Zapewne przyszedłeś do nas, bo w Czechach nie ma fajnych stron odnośnie cuckold? Pozdrawiam.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

bardzo wszystkim dziekuje!!!

krangg: jest jedna w slovacji, tylko ze tam sa ludzi bardzo nerwni, wciaz atakuja...  nie lubie tego serwera.

Tutaj jest milo i przyjemnie, duzo ludzi tutaj.. jestescie wspaniali!

napisze cos dalszego z naszego zycia...

Jak są w czechach 2 dni swieto w lipcu chciala zona aby ja wymalowal wileki pokój dzienny i kuchnia (lączna powierzchnia ponad 190 metrów kwadratowych).

Bylo bardzo cieplo i moja urocza zona zobaczyla, że jestem zuplnie zpocony (jak woda z ciala laje?), więc powiedziala, ze bym zdjal spodnie i byl tylko w t-shirt (jak sie mowi?), bronilem sie, ale zona nie chciala o tym dyskutowac. Zona nalegala iw końcu uleglem i zdjąlem spodnie i byl tylko w t-shirt (wyjęla telefon komórkowy i od razu zrobila mi zdjecie).

za chwile powiedziala (mniej lub bardziej rozkazem) na zdjecie wszystkiego... i za chwile malowalem nagi ... a ponadto, że zrobila zdjęcia to roześmiala się przy widoku na mnie.

Poczulem to jak byl nic.. zero (po úrostu mniej niz zero).
Na szczęście okna byly plastikowe a na poczatku do nich dalem gazety, więc nic niebylo widziec.

Kiedy się wieczorem po malowaniu umywalem w lziencie, powiedziala mi z otrzymam nagroda dla mnie jak pięknie malowalem, i pozwólila mi masturbowac przed nia.

jak kazdym razem wszystko sperma musialem jazykem zjesc.

Nie mam pojęcia, co zrobi z tymi zdjeciami... 

Wyslala mi pare w mailu… 

Co myslicie o mnie i mojej zonie?
  • Lubię 7

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...