Skocz do zawartości
subczech

sub z Czech

Rekomendowane odpowiedzi

Ty vubec nemusíte starat o tom, jak pisete v polskem jazyce. Polaci a Cesi vzdy dobre chapany :)Napiste nam polsko, jak muzete o svou zenu a sve zkusenosti s ni.

Zdravím :aua:

• Lubię 5

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ty vubec nemusíte starat o tom, jak pisete v polskem jazyce. Polaci a Cesi vzdy dobre chapany :)Napiste nam polsko, jak muzete o svou zenu a sve zkusenosti s ni.

Zdravím :aua:

Naprawde dziekuje!

Moja zona i ja zyjemy w malzenstwiu 15 lat, mamy dcorke, jestesmy zakochani i wszystko wyglada normalnie.

Ale tylko coz sie zacnie krecic okolo sexu i intymnych rzeczy... to z mojej zony stanie sie dominantna i  twarda kobieta. ja cale zycie jestem submisiwny i raczej poslucham niz rozkazuje.

Juz kiedyz dawno, moja pierwsa kobieta w mojim zyciu (ta ktora mnie w 22 latach zauczyla do tajemnice sexu) byla dominantna i po cala dobe co bylismi kochankami, to byl z nami jej kumpel, ktory z nia sexowal (jak si to mowi po polsku?) i mnie obaja ponizali.

Moja zona niema zadnego kochanka, tylko jeden raz cos bylo (moz kiedyz napisze), ona lubi moje ponizanie i troche torturowanie, ale juz kilka lat uspokojaja sie tylko poprze dildo i wybratory (jest to poprawnie?).

Ja z nia niemam seksu, dlatego, ze jen moj maly penis niespokaja a tak mam z nia stosunek zwykle 1 raz do roka..

• Lubię 5

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

ktory z nia sexowal (jak si to mowi po polsku?)

Róźnie:

* kochał się z Nią

* bzykał Ją

* uprawiał seks

* pieprzył

* hmmm reszta to bardziej mocne określenia :D

Moja zona niema zadnego kochanka, tylko jeden raz cos bylo (moz kiedyz napisze),

Opisz koniecznie! Ogromnie lubimy czytac historie prawdziwe :)

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Pozwolisz że przeniosę Twój temat z działu powitań do działu dyskusji, bo tutaj może nie zostać przez wszystkich zauważony.

to byl z nami jej kumpel, ktory z nia sexowal (jak si to mowi po polsku?)

Po Polsku to jet wiele określeń :D On się z nią rżnął, będzie pewnie najbliższe prawdzie ;) Można też powiedzieć że kochał się z nią, ale szczerze w to wątpię.

Ja z nia niemam seksu, dlatego, ze jen moj maly penis niespokaja a tak mam z nia stosunek zwykle 1 raz do roka..

Dlatego właśnie jesteś tym kim jesteś. Raz na rok, to zdecydowanie za rzadko. Ale nie ma tego złego, co by na dobre nie wyszło. Za to masz inne wrażenia.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Moj ostatni stosunek (9/2012) z moja zona byl niesamowity… tylko, że w niej byl mój maly penis, ale jej ulubiony wybrator.

Raz mi zona powiedziala, że ​​sie jej chce bardzo piprzyc, zostalem jak oparzony.
Wszystko zaczelo sie tak swietnie, ... Poszedlem pod prysznic .. Sarka już byla przed mna… podczas gdy ja bralem prysznic, to ona juzrobila sobie dobrze s wielkim dildo w lóżku.

jak zobaczylem zone w pieknej czarnej bieliznie w lóżku. z jej cipki (majteczki tylko na bok) byl do pólowki zastrczony wybrator. Ukleknalem przed nia… i zaczalem sobie masturbowac swojego peniska, Sarka tylko z uśmiechem powiedzala, przykro mi drogi, ale tego nie bedzies potrzebowac.
Zrób mi to dzisiaj porzadnie wskazujac na wibrator i ja wzialem jej wybrator i zaczalem ja uspokojac.

Co za widok ... po okolo 4 minutach sama zona sciagnala przez piersi biustonosz (nazywa sie tak gorna czesc bielizny?) i ja tak moglem po chyba roce pieścic je, a nawet pozwolila mi jezykem laskac jej piersia.

Po chyba 20 minutach wykrzywiona w orgazmie powiedziala, dziekuje, jestes wspanialy kochanek. 

I teraz jest czas dla Ciebie a twoj orgazm, ale ja musze isc pod prysnic, no to zrob sobie fajnie sam! A niezabudni wszystko po sobie oczysczyc, dobrze? i dziekuje, bylo to wspaniale!

i zaczalem sobie sam masturbowac...
  • Lubię 7

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ahoj :))))

Czech, dobrze ze jestes.

Podziwiam Cie za odwage, a Twoje posty swietnie sie czyta .

Pisz dalej, zostan z nami :)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

dziekuje Alice,

dlaczego mam odwage? ze pisze po polsku a nie umiem? Ze pisze o tym jaki jestem submisywnym mezem?

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

a Twoje posty swietnie sie czyta .

Zgdazm się z koleżanką, no ja czytam z zapartym tchem po prostu :)

Co za widok ... po okolo 4 minutach sama zona sciagnala przez piersi biustonosz (nazywa sie tak gorna czesc bielizny?) i ja tak moglem po chyba roce pieścic je, a nawet pozwolila mi jezykem laskac jej piersia.

Tak, biustonosz to u nas część bielizny, ta górna jest :indians:

ze pisze po polsku a nie umiem?

Pisz tak jak umiesz. Gdybys wiedział jaki w tym UROK to byś chciał, żeby każdy tak pisał :)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

dziekuje Alice, dlaczego mam odwage? ze pisze po polsku a nie umiem? Ze pisze o tym jaki jestem submisywnym mezem?

Jak dla mnie- za to ze piszesz po polsku :)To ze jestes sub , jakos mnie nie zaszokowalo .

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...