Skocz do zawartości
subczech

sub z Czech

Rekomendowane odpowiedzi

Pozdrawiam z Czech,

prepraszam za mnostwo pomylek, po polsku umiem tylko dzieki posluchaniu Polskiego radia w 80 latach... niepisalem po polsku chyba z 20 lat, prepraszam.

jezeli was bede oburzac pomylkami, to nie bede nadalej pisal...

Mam 43 lat, mojej zonie jest 44, mamy dcorke.

Sprzetam caly dom, myje toalety i lazienki, wycierając kurz itp.

To jest moja praca, nigdy nie jest Sarka tym nie ma do czynienia. Sasiedzi zawsze mówia, jak fajnie umiem posprzątać, wiec ona woli usiąść obok telewizora

Sex nasz jest taki, ze okolo 3-4 miesiecy zona pozwoli ze moge polozyć sie nagi obok niej na lózku na plecach ... tam ona lezy na boku w bieliznie (nigdy nago) na boku, a ja musze obok niej masturbowac swojego mlaego penisa, śmieje sie i oburzonie poglada na mnie, kiedy nie moge sie urobic ... i jak nartescie ejakuluje, to pokazuje mi s obrzydzeniem gdzie mam móje sperma i musze dać go w ustach i polknąć

Poniewaz mam malego penisa, ze ​​nie moze zaspokojic zone. Nawet gdy planowaliśmy dzieci, s oporem mi dozwolila ze bym swojego mlaego do niej zasunul ... A u tego mi pokazywala jak ja nudzim.

W zeszlym roku kiedys o wakacjach, kiedy umylem lazienke, córka byla gdzies u sasiadow, chciala nagrodzić mnie przed nia a musialem przed nia masturbowac i ejakulowac na podloge, a nastepnie lizać. Plakalem, a ona tylko sie uśmiechnąla i powiedziala, czekaj, musze zrobić zdjecie z nim i przyniósla telefon. Od tej pory to jest kazdy tydzien... Ona jest tak dominujaca w naszym zwiazku.

Ponownie prepraszam za pomylki.
Sub z Czech

• Lubię 8
  • Przytulam 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Witam,

zapowiada się ciekawie :)

Tez witam,

nie oburzas sie mojim polskim? Moge tedy pisac dalej?

Jedna rzec to mowic i druga pisac... A musze powiedzec, ze nawet nieznam jak sie oznaczaja rozne intimne rzecy... po prostu nie znam polskiego sexualnego slangu :-)

sub z czech

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Jeżeli o mnie chodzi to Twoja pisownia jest OK jak na obcokrajowca :)

No i widać, że masz pewnie dużo ciekawych historii do opowiedzenia.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

To jest chyba najlepsze powitanie, jakie ja czytałem w historii całego ZK Forum.

Witaj wśród nas! Witaj Czechu! Baw się dobrze!

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

No bomba! Witaj Czechu :D

Pisz, pisz i nie przejmuj się pisownią! :)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Dziekuje bardzo!

naprawde,jestescie mili... ja uczylem po polsku kiedys z radia... pamietam pierwsze listy przebojow s Niezdwieckim (chyba od 15 wydania) Tomka Beskinskiego, Kaczkowskiego itd...) 

I ogladaniu polskiej telewizji... to dlatego lepiej mowie, niz pisze :-(
nawet nieznam jak wy oznacacie rozne czesci ciala... to bede si do tego najpierw dostawac... prosze o cierpliwosc!

napisze jeszcze coz o mojej wspanialej zonie...
Pewnego wieczoru, w czasie wakacji, gdy siedzielismy w ogrodzie u sasiadow, maja male dziecko i powiedzieli ze nie spodziewali sie tego.
A moja zona tuz powiedziala, my nic niezostawiamy przypadku, on maz zyje w celibacie....

Ja bylem tak zawstydzony ... Sasiedzi patrzyli ... No, to ja zaśmialem sie, i oni chyba mysleli, ze to byl zart .... ale ja nie wiem ...
  • Lubię 7

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Witaj Czechu

Dzięki Tobie nasze forum staje się mezinárodní :)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

jestescie wszysci doskonali... bardzo Wam wszystkim dziekuje za mile witanie... wiem ze mam mnostwo pomylek, ale chyba jak bede pisac coraz wiecej, to bede na tym lepiej...

narazie prepraszam za to mnostwo pomylek... nawet chwilami niewiem czy to jest polskie slowo :-)

• Lubię 6

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Czechu fajnie, że z nami jesteś, nam się też zdarzają pomyłki więc nie przejmuj się tym jak piszesz, ważne że Cię rozumiemy :)

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...