Skocz do zawartości
JimmyHatchet

Dzień Dobry :)

Rekomendowane odpowiedzi

Jestem Jimmy.

Młody, miły, zadbany kochanek z Zagłębia Dąbrowskiego.

Pozdrawiam.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cześć Jimmy :)

Zagłębie Dąbrowskie ładnie zabrzmiało...Zawsze mnie Śląsk fascynował ..Powaga ..Pozdrawiam

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ale plama :)  Ale blisko chyba ..no nie ?

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Województwo Śląskie ale Zagłębie obejmuje Będzin, Czeladź, Dąbrowę Górniczą i Sosnowiec.:)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

aleś wyskoczyć Jimmy z tym nie śląskiem.

Rozumiem, żarty żartami, też mogę powiedzieć że jak jedziemy do czeladzi (w wiadome miejsce) to paszport potrzebujemy .... pytanie tylko poco.

To takie zaszłości komunistyczne, twierdzenia że to nie śląsk .. wypadałoby zakopać ten "topór" i odpuścić.

Tym bardziej, że jeśli chodzi o "kuklok" albo swing to granice formalne, czy wymyślane przez przodków znaczenia nie mają.

Jak śpiewał klasyk " Kajne grancen"

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

No niby to przeszłość ale jednak te miasta które wymieniłem bardziej utożsamiają się z Zagłębiem niż ze Śląskiem. O to mi chodziło :)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

No to my nie będziemy się utożsamiali z Tobą, nie będziemy się bzykać i takie tam nie :)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

buhahah pogranicze w ogniu ;)

małżeństwo nie ma się co bulwersować, np. Łomża to nie Podlasie a historycznie Mazowsze  ale obecnie w woj podlaskim tak samo Dąbrowa G to administracyjnie woj. śląskie a historycznie Zagłębie ot i tyle chociaż oczywiście w przypadku tego regionalizmu AŻ tyle ;)

i po obu stronach Przemysz znajdą się bardziej przywiązani do regionalizmów ludzie to nie ma co wpadać w negatywne aspekty regionów, w końcu to wszystko Polska :)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...