Skocz do zawartości
Zouza

Pierwszy raz, czyli przełamywanie oporów

Rekomendowane odpowiedzi

Pytanie do osób doświadczonych w "klimatach".

Czy jest coś takiego co po raz pierwszy robiliście z kochanką/kochankiem (a z życiową partnerką/partnerem owszem)? 

A może coś, co w ogóle robiliście pierwszy raz w życiu, a właśnie z kochanką/kochankiem?

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ale co konkretnie???

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Np, zabawy w plenerze że sznurami....

Zabawy z wibratorem...(wiadomo z kim i jak)... :-D

I wiele innych do zrealizowania, a których żona nie chce realizować...

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Sex z dojrzałą kochanką przed nieznanymi kobietami siedzącymi na łóżku obok.

Zaskoczenie gdy zdjęła mi spodnie i zaspokajała mnie tuż przed ich twarzami.

Zaskoczenie na ich twarzach gdy spoglądałem w ich oczy podczas sexu z kochanką, gdy one z oporami się zaspokojały.

Akcja w samochodzie gdzieś przy działkach i para obserwatorów w samochodzie obok. Przerwać, robić to dalej.

"Moc ekshibicjonizmu" aby otworzyć drzwi i pokazać im więcej.

Obserwowanie pasji i podniecenia na twarzy kochanki gdy używała strapona na rogaczu. A potem sex z nią.

Frajda z obserwacji jak kochanka przełamuje się krok po kroku w sexie z drugą kobietą.

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

A może coś, co w ogóle robiliście pierwszy raz w życiu, a właśnie z kochanką/kochankiem?

Anal. Ale to nie było z Kochanką "cuckold" i bardzo dawno już. Jednakże pierwszy raz miałem taki seks z Kochanką a nie własna parterką ówczesną.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

seks analny, jakos maz nie umie sie do tego "zabrac" :redevil:

a w ramach cuckold oczywiscie podnieca go, ze on nie moze a kochanek owszem

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...