Skocz do zawartości
może?

Hej :)

Rekomendowane odpowiedzi

dziękuję Ci, Kreatorze

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Pierwszy post, ale nie pierwsze czytanie forum. Strasznie sie nakręciłam na cuckold, ale to na razie odległa chyba przyszłość, albo i marzenie tylko. Dlatego ten pytajnik ;)Od kiedy czytam sobie o cuckold, Mójmąż śmieje sie, że mam ochotę większą niż on, co do tej pory zdarzało się nieczęsto. Nie wiem, w którą pójdziemy stronę, ale chciałabym ruszyć z miejsca. Nie jestem już nastolatką, mogę poszaleć :) Do :)

Witam w klubie ;-) u mnie też potrzeby zauważalie wzrosły :-)zauważalnie

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

masz rację, na siłę nic - ale pracuję nad tym (aj te sms-y i wyobraźnia pchająca obrazy, od których chodzi się centymetr nad ziemią :) )

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

właśnie słusznie zauważyłaś wyobraźnia, jakieś sms to zbuduje nastruj którego mąż potrzebuje byście przełamali jego zazdrość negatywną. bo ta pozytywna zazrość jest motorem napędowym dla rogaczów wg mnie oczywiście. powodzenia

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

No - nie powiem, ta wizja powoduje dużo emocji. In plus ;)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Miło widzieć taki optymizm :)  napewno Wam się uda, a mąż już się przełamał tylko jeszcze o tym nie wie, chyba zazdrość zmieni się  niebawem w inne odczucie.

Pozdrawiam i życzę powodzenia Wam obojgu.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

wielu z nas chciało by się znaleźć na miejscu Twojego męża i mieć taką kobietę jak Ty, chętna i otwartą na takie zabawy.

Pozdrawiam

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...