Skocz do zawartości
może?

Hej :)

Rekomendowane odpowiedzi

Pierwszy post, ale nie pierwsze czytanie forum. Strasznie sie nakręciłam na cuckold, ale to na razie odległa chyba przyszłość, albo i marzenie tylko. Dlatego ten pytajnik ;)

Od kiedy czytam sobie tu różne rzeczy, Mójmąż śmieje sie, że mam ochotę większą niż on, co do tej pory zdarzało się nieczęsto. Nie wiem, w którą pójdziemy stronę, ale chciałabym ruszyć z miejsca. Nie jestem już nastolatką, mogę poszaleć :)

Do :)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Liczę na to, że się od Was wiele nauczę a Mójmąż przyprowadzi byka. Usmiecham się czytając forum od jakiegoś czasu, bo wszędzie chłopaki próbuja żonę namówić. A było u kogoś odwrotnie? Ja jestem z tych 'odwrotnie' :)

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

No coż, zawsze zaczyna się od fantazji z mrowieniem w podbrzuszu..., a potem coraz wieksza ochota realizacji...

Życzę gorących doznań...

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

rozmawialiśmy o tym i on nie jest na nie ;)

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Witaj wśród nas i baw się dobrze :)

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ja to bym Was, byczki, poznała chętnie, ale to jeszcze otwarta sprawa.

I tak mnie mąż zaskoczył superpozytywną reakcją. Tylko że do tej pory mieliśmy trochę kłopot z jego zazdrością i chyba trzeba czasu, żeby się wkręcił w klimaty cuckoldu tak jak ja...

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

w takim razie życzę powodzenia,a męża pewnie uda się namówić ;) a zawsze możęsz samotnie kochanka szukać ;)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

a zawsze możęsz samotnie kochanka szukać

Nie zapominaj tylko, że to jest forum tematyczne o wyśmienicie znanej tematyce.

Namawianie kogokolwiek na skoki w bok(co jest niezgodne z zasadami cuckoldu) jest co najmniej nie na miejscu.

Przeczytaj jeszcze raz dokładnie regulamin forum zanim walniesz kolejną gafę łącznie ze wszystkimi konsekwencjami.

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...