Skocz do zawartości
Cuckoldplace

Problem z wiernością

Rekomendowane odpowiedzi

Hej ostatnio słyszałem w radio utwór Janka Samołyka - Problem z wiernością, pomyślałem, że może być to idealny materiał na nieoficjalny hymn hotek. Poniżej zamieszczam materiał do odsłuchu. Co o tym sądzicie?

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

nie znam żadnej hotki która by nie lubiła kotów, jest w ogóle taka??

Tak jest taka :oki:  ja nie lubię kotów :facepalm: 

Po pierwsze i to najważniejsze jestem uczulona na sierść :facepalm:

Po drugie nie lubię aby mi w mieszkaniu latała wszędzie sierść kocia :facepalm:

Po trzecie nie lubię mieć żadnych sierściowych zwierząt w mieszkaniu :facepalm:

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

A ja koty lubie a Hotką nie jestem ... iiiii cooo ? :indians:

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Nobuyoshi skąd takie teorie wytrzasnąłeś że każda lubi koty, a ja znam taką Czyżby nie była hotką, czy tylko nie mieści się w ramach Twojej definicji hotki?

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

A moja hotka uwielbia kotka....

Jeee człowiek nie czuje a tak ładnie rymuje.

Chyba napisze erotyczny wiersz hehehe

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Bardzo pogodny utwór :) taki niefrasobliwy, tylko dla mnie tekstowo niedomaga mocno. Jakby na siłę pisany. Ale to raczej związane z moim wkrętem na to, żeby piosenki niosły treści i znaczenia :) No a w konteście naszych Hotek, to nie  wiem, czy to "męczenie banknotów" im troszkę nie uwłacza. w zestawieniu z problemem z wiernością :)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Sorki, ale jakoś nie czuję ani tej muzy ani tego tekstu. Przypuszczam, że autor nie miał na myśli wcale hotek ;) pewnie nawet nie wie, że coś takiego istnieje jak cuckold. Ale ogólnie lekkie i przyjemne jest :)

Ja tam nie mam nic przeciwko większej liczbie niewiast, dlatego przypomnę tu inną piosenkę.

Może to mógłby być hymn dla panów ;) ?

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...