Skocz do zawartości
Raist

Orgazm - moment przełomowy

Rekomendowane odpowiedzi

Rola hotki jest taka, że czerpieprzyjemność z kochankiem, a do rogacza wraca..., dając my poczucie bezpieczeństwa, że jest tym jedynym, tym najważniejszym..... 

Nie gniewaj się, ale chyba za bardzo spłycasz i próbujesz nadać sztywne ramy. Nie dla każdego poczucie bezpieczeństwa jest ważne (dla nas jest), nie każda hotka przyjemność chce czerpać tylko od kochanka! itd...

a spotkania w 3??

no z tym jest problemNie opiszę go tu terazDo roboty trza iść, a sprawa bardziej skomplikowanaRaist, przepraszam za zawojowanie twojego wątku, bo ja tak jakby z drugiej strony. Powinnam swój założyć...

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

No z pełną świadomością zwracam się do ekspertki ;-) właśnie o odczucia drugiej strony chcę się przecież zatroszczyć, nie o moje w tym wypadku

tylko ja nie jestem w głowie Twojego Męża. Na pewno w pełni ponoszę konsekwencje swoich działań. I w łóżku nie podejmuję żadnych decyzji..Jakbym umówiła Mężowi Kochankę, to choćbym zdanie zmieniła, to bym prędzej język połknęła, niż odwołałla. Toż Kochanka to nie dmuchana lala,żeby obciążać ją takimi huśtawkami. To zabawa dla dużych. Być rogaczem z reguły coś tam boli, każdego różnie. Hotke też myślę, że  coś może boleć, jak Ciebie. I dobrze to o Tobie świadczy raczej :) Jedni lubią jak ich boli, inni nie. ja wiem, w co wchodzę i nie będę obciążać najbliszych swoim bólem. Chciałam, to mam. A jakbym mówiła "nie wiedziałam" to by znaczyło, że nie jestem gotowa. Mój Mąż nie zobaczy u mnie nawet grymasu na twarzy. Dlaczego On ma płacić za moje decyzje?

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

nie spłycam......

prubuje spojżeć na to okiem rogacza......

a sama piszesz, że " rozpala i zostawia" więc jest jest "jakiś żal " z Twojej strony......

Nie dla każdego poczucie bezpieczeństwa jest ważne

Raczej dla każdego Rogacza (i nietylko)  jest....

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

może nie żal, ale zdecydowany niedosyt przez to gadanie...

Raczej dla każdego Rogacza (i nietylko)  jest....

jak czytam to forum, to myślę, że są tacy, dla których to sport ekstremalny

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

może nie żal, ale zdecydowany niedosyt przez to gadanie...

no ale są różne sposoby na grę wstępną....

jak ci pół dnia będzie tak gadał to z pewnością nie w głowie będą delikatne pieszczoty...

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

każdemu wedle potrzeb, dla jednych sport ekstremalny, dla innych wycieczka na bagna, dla innych sklep z cukierkami :)

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

jak czytam to forum, to myślę, że są tacy, dla których to sport ekstremalny

są...,

nie dla mnie takie zabawy, wtedy czuję się zbędny, i zamiast satysfakcji czuję zażenowanie..

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Raist, u nas jest podobnie.

Jaka ja jestem nieraz zła na Alexa, kiedy potem ma jakieś "ale", mimo, że wcześniej obiecywał mi rózności.....

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

są...,nie dla mnie takie zabawy, wtedy czuję się zbędny, i zamiast satysfakcji czuję zażenowanie..

Też tak myślę

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

I jeszcze, tak trochu rozluźniając atmosferę, Raist, nie kop się sam, bo jak byś miał taki dar mieszania w głowie i przekonywania o jaki się podejrzewasz, tu byś już nas wszystkich użytkowników tego forum wykupił. :) Jakie tam Twoje  fantazje, prędzej Wasze, albo Hotki, bo w życiu nie słyszałam, żeby ktoś się frustrował, że nie może zrobić tego, co nie jest jego własną potrzebą :) Ty, niedobry chłopczyku, na manowce sprowadzasz :) W życiu nie wkręciłbyś kogoś w coś, co jest mu obce. takie moje zdanie:)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...