Skocz do zawartości
Raist

Orgazm - moment przełomowy

Rekomendowane odpowiedzi

i myślisz, że wtedy poczeka na mnie ze spełnienie? (bo nie chodzi mi tylko o uzyskanie zgody na wyjście, a o to, byśmy z tego wyjścia czerpali oboje)

druga wątpliwość - nie chcę, żeby się poczuł zostawiony, żeby poczuł, że wolę tamtego. Tamten dla mnie to przystawka, nawet nie danie główne.

W cuckold najbardziej kręcą mnie powroty do mojego faceta!!!

a nie możliwość bezkarnego przelecenia ciacha

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

nie chcę, żeby się poczuł zostawiony, żeby poczuł, że wolę tamtego.

to musisz mu udowodnić po powrocie.....

....wiesz "rozgrzanie " kobiety i jej tak zostawienie (bo samemu się doszło) jakoś żle mi się kojaży...., chyba że to jakiś element zabawy...

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

To kochana już bardziej pytanie do hotek......Ja z drugiej strony tej barykady:)

No z pełną świadomością zwracam się do ekspertki ;-) właśnie o odczucia drugiej strony chcę się przecież zatroszczyć, nie o moje w tym wypadku

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

myślisz, że wtedy poczeka na mnie ze spełnienie? (bo nie chodzi mi tylko o uzyskanie zgody na wyjście, a o to, byśmy z tego wyjścia czerpali oboje)

jak będzie czekał, to dopiero się nakręci....

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

to musisz mu udowodnić po powrocie..... ....wiesz "rozgrzanie " kobiety i jej tak zostawienie (bo samemu się doszło) jakoś żle mi się kojaży...., chyba że to jakiś element zabawy...

nie no, nie przesadzaj, orgazm to ja mam przed nim, ale przy takiej akcji i nakręceniu mogę mieć ich więcej...

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

i myślisz, że wtedy poczeka na mnie ze spełnienie? (bo nie chodzi mi tylko o uzyskanie zgody na wyjście, a o to, byśmy z tego wyjścia czerpali oboje)druga wątpliwość - nie chcę, żeby się poczuł zostawiony, żeby poczuł, że wolę tamtego. Tamten dla mnie to przystawka, nawet nie danie główne.W cuckold najbardziej kręcą mnie powroty do mojego faceta!!!a nie możliwość bezkarnego przelecenia ciacha

Nie wiem, czy poczeka, Ty znasz swojego Męża

Musisz sama sobie w głowie pogrzebać,o co kaman, bo powroty Cie kręcą najbardziej , ale jednocześnie, jak Cię mąż nakręci i nie wypuści do kochhanka "to trochę tak (że przyrównam) jak zajefajna gra wstępna a potem propozycja obejrzenia wiadomości...." No to kto jest przystawka? Spokojnie sobie poukładaj wszystko bo trochę tego jest. to nie są łatwe pytania. Ale dasz radę :) Trzymam kciuki

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

a z udawadnianiem po powrocie nie mamy najmniejszego problemu. Chodzi raczej o te chwile, gdy jest beze mnie. Bo nie powinny być tylko męczarnią, a jednak przynosić zarazem pozytywne bodźce, tak sobie to wyobrażam. I nie chcę nalegać na wyjście do kochanka, gdy jemu ta ochota przechodzi, właśnie dlatego, żeby nie czuł, ża za bardzo mi na tym trzecim zależy...

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

seksowna, zobacz jakie wątpliwości targają rogacza.., zobacz co pisze Raist.... większe lub mniejsze, ale raczej każdy rogacz ma takie rozterki....

Rola hotki jest taka, że czerpieprzyjemność z kochankiem, a do rogacza wraca..., dając my poczucie bezpieczeństwa, że jest tym jedynym, tym najważniejszym.....

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Nie wiem, czy poczeka, Ty znasz swojego MężaMusisz sama sobie w głowie pogrzebać,o co kaman, bo powroty Cie kręcą najbardziej , ale jednocześnie, jak Cię mąż nakręci i nie wypuści do kochhanka "to trochę tak (że przyrównam) jak zajefajna gra wstępna a potem propozycja obejrzenia wiadomości...." No to kto jest przystawka?

no jak to kto? Na danie główne i deser nieziemski sex z moim mężem, a oboje tak niesamowicie podnieceni i napaleni, to jego spojrzenie! I możliwości! WOW!
  • Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

a z udawadnianiem po powrocie nie mamy najmniejszego problemu. Chodzi raczej o te chwile, gdy jest beze mnie. Bo nie powinny być tylko męczarnią, a jednak przynosić zarazem pozytywne bodźce, tak sobie to wyobrażam. I nie chcę nalegać na wyjście do kochanka, gdy jemu ta ochota przechodzi, właśnie dlatego, żeby nie czuł, ża za bardzo mi na tym trzecim zależy...

a spotkania w 3??

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...