Skocz do zawartości
Xavery

Swingowy wyjazd wakacyjny

Rekomendowane odpowiedzi

Nasze dzieci chodzą spać o 21. O 21:01 zaczyna się tzw. czas wolny, z którym możemy robić to, co nam się podoba :) W ciągu dnia można zorganizować dzieciom wszystko co niezbędne dla niezapomnianych wakacji. Wieczorem mieć czas dla siebie i przyjaciół. Taki wyjazd nam się marzy. I mamy nadzieję że wkrótce zrealizujemy nasze plany.

Szczęściarze - moje dzieci do 22,a jak nie ma przedszkola to do 22,30 do łóżka nie daje się zagonić. I weź tu cokolwiek z nimi zaplanuj. A jak żona ma spotkanie sama to ja nawet nie mam jak poczuć "klimatu".

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Szczęściarze - moje dzieci do 22,a jak nie ma przedszkola to do 22,30 do łóżka nie daje się zagonić. I weź tu cokolwiek z nimi zaplanuj. A jak żona ma spotkanie sama to ja nawet nie mam jak poczuć "klimatu".

Jak im zapewnisz atrakcje za dnia, będą spać jak aniołki. A wtedy... [emoji48]
  • Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Wiecie co ... my tu sobie pierdu pierdu a to już 2 lata od wpisu a ani jednego wyjazdu w klimacie hehehe

Czas pokazuje że albo chętnych brak, albo bo ?

Dupa. Nic

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Jak im zapewnisz atrakcje za dnia, będą spać jak aniołki. A wtedy... [emoji48]

Mam jednak pewien problem - w ich wieku to te atrakcje bardzo często łączą się ze mną i moją żoną - a wtedy to my padamy z nóg i śpimy jak aniołki.  :facepalm:

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Wiecie co ... my tu sobie pierdu pierdu a to już 2 lata od wpisu a ani jednego wyjazdu w klimacie hehehe

Czas pokazuje że albo chętnych brak, albo bo ?

Dupa. Nic

Do letnich wakacji trochę czasu zostało. Zamiast pierdu pierdu, trzeba ustalić kierunek i tyle. Resztę się dogra na miejscu, nie ma co się spinać.
  • Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Niestety tu tylko pierdu pierdu.

My czerwiec Kreta ale tam rodzinnie a przełom lipca i sierpnia goła plaża w Dębkach i tam już sami.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Rethymnom piekny, koniecznie Elafonisi plaza z rozowym piaskiem. Okolice Rethymonu jest jeziorko z zolwiami, piwkne, to niedalego georgopolis czy jakos tak to bylo

Piekna wyspa.

No i samaria

Szkoda ze nieswingowo ale moze kogos poznacie

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Zawsze czy to rodzinnie czy też jechaliśmy sami to poznaniu nowych ludzi byliśmy bardzo chętni ;) Albo znajomość była kontynuowana po urlopie albo i nie ;)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Czy ktoś ma doświadczenie we wspólnym zaplanowanym wyjeździe wakacyjnym z inną parą, parami na wczasy. Tak ogólnie zwyczajnie typowo rekreacyjnie ale jednocześnie z ludźmi w temacie.

Bardzo nas to kręci bo lato, ciepło, urlop ... to sprzyja takim klimatom :) Co Wy na to ?

Lato, ciepło, urlop, to dopiero przed nami w tym roku :) Dwa lata temu byłam z mężem i zaprzyjaźnioną parką nad morzem. Wisiało u nas w profilu zbiornikowym ale nie przebrnęłam przez gawędziarzy więc ostatecznie padło na zk. Trochę żałuję bo wtedy w decydującym momencie powiedziałam NIE. Czy ze strachu, sama nie wiem. Ale następny urlop przed nami :)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Zawsze czy to rodzinnie czy też jechaliśmy sami to poznaniu nowych ludzi byliśmy bardzo chętni ;) Albo znajomość była kontynuowana po urlopie albo i nie ;)

I ja kiedyś "wyrwałem" na urlopie parkę z którą potem długi czas utrzymywałem erotyczne stosunki. Dzisiaj z tego została zwykła znajomość ale to jedni z nielicznych których nie poznałem na forum. Ogólnie w internecie.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...