Skocz do zawartości
Xavery

Swingowy wyjazd wakacyjny

Rekomendowane odpowiedzi

Ludzi można poznać naprawdę fajnych i polubić ich. jeśli oczywiście ktoś taką  potrzebę czuje. Ja czuję, więc generalnie staram się takie relacje budować A ktoś inny może nie czuć i  tyż dobrze.

Tak byłoby miło

Sam jak już wielokrotnie pisałem kluby swing mi nie leżą bo nie lubię tłoku i nadmiaru

No nas kluby jakoś też nie powalają - chyba opcja kameralnego spotkania bardziej do nas trafia

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Tak my mamy nieco doświadczenia w tej materii i chętnie poznamy parę, którą kręcą też takie klimaty.

Wyjeżdżamy co wakacje na naturystyczny camping Valalta w Chorwacji no i wiele się tam dzieje.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Taki wyjazd to moim zdaniem dobry pomysł. Sami też z żoną chcielibyśmy poznać parę i wspólnie wyjechać na wakacje, we dwie rodziny. Jesteśmy niedoświadczeni w spotkaniach z innymi parami i liczymy, że w trakcie wspólnego wyjazdu można się poznać, polubić i zaakceptować. A to dla nas jest raczej niezbędne aby wejść w bardziej intymne relacje. Jakoś nie chcemy pojechać np. do hotelu na seks "na zawołanie" i się rozchodzimy. Wydaje nam się, że właśnie wakacje, urlop i hotel z daleka od domu pomaga się odstresować i pozwolić na odrobinę niecodziennej przyjemności. Poza tym czy wspólne opalanie na plaży czy przy basenie wieczorne dyskoteki nie pomagają przełamywać barier i oporów?

Jeśli jesteśmy w błędzie to chętnie wysłucham innych opinii  tymczasem nadal będziemy szukać innej parki z podobnymi z oczekiwani do naszych. :)  

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

SZUWAREK123

jesteśmy za jesteśmy za - piszcie zatem kiedy i gdzie jedziemy, lecimy ????

:):):)

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Tak my mamy nieco doświadczenia w tej materii i chętnie poznamy parę, którą kręcą też takie klimaty.

Wyjeżdżamy co wakacje na naturystyczny camping Valalta w Chorwacji no i wiele się tam dzieje.

My Chorwację tez bardzo polubiliśmy od strony naturystycznej, ale co do "wiele się tam dzieje" to akurat nie dane nam było doświadczyć ale chętnie byśmy ten stan rzeczy zmienili...

Taki wyjazd to moim zdaniem dobry pomysł. Sami też z żoną chcielibyśmy poznać parę i wspólnie wyjechać na wakacje, we dwie rodziny. Jesteśmy niedoświadczeni w spotkaniach z innymi parami i liczymy, że w trakcie wspólnego wyjazdu można się poznać, polubić i zaakceptować. A to dla nas jest raczej niezbędne aby wejść w bardziej intymne relacje. Jakoś nie chcemy pojechać np. do hotelu na seks "na zawołanie" i się rozchodzimy. Wydaje nam się, że właśnie wakacje, urlop i hotel z daleka od domu pomaga się odstresować i pozwolić na odrobinę niecodziennej przyjemności. Poza tym czy wspólne opalanie na plaży czy przy basenie wieczorne dyskoteki nie pomagają przełamywać barier i oporów?

Jeśli jesteśmy w błędzie to chętnie wysłucham innych opinii  tymczasem nadal będziemy szukać innej parki z podobnymi z oczekiwani do naszych. :)

No pięknie napisane! Po prostu bym się chętnie z Tobą napił bo dobrze gadasz! :) Sam mógłbym napisać takie zgrabne oświadczenie! Klimat jest najważniejszy! Spokój, inne powietrze, nawet "inny czas"... i ciekawe spontaniki się mogą wydarzyć (ale też nie muszą...)

My chcemy choć doświadczenie mamy nie za wielkie (choć nie zerowe). Pozdrawiamy i obyśmy się mogli spotkać!

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Dla mnie taki wyjazd byłby zbyt ryzykowny. Mam na myśli ewentualne "kwasy". ;)

Dlaczego o tym mówię? Otóż zdarzyły się dwa wyjazdy, z bardzo dobrymi znajomymi spoza "klimatów", raz grono mieszane, raz same kobiety. Niestety okazało się, że fakt, iż widujemy się często, razem się świetnie bawimy w mieście - nie ma żadnego przełożenia na wyjazd.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ludzie okazują się różni.

Pewne pomysły można zrealizować.

A jak coś nie wyjdzie każda para może pójść w swoją stronę i spędzić resztę urlopu udanie.

Gorzej jak by ktoś wpadł na pomysł aby zamienić się partnerami i jedna para bawiła się super a druga wcale.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

No i kiepsko jak jest zależność pt. jedno auto - jedna para zależna od drugiej. ;)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Idea fajna, ale chyba nie taka prosta jeżeli chodzi o realizację.

Wydaje się, że jak jest zgrana paczka..zgrana para..zgrane towarzystwo to może być tylko dobrze.

Tymczasem okazuje się, że ludzie którzy dobrze ''kolegują się'' na codzień często działają na siebie ''drażniąco'' w sytuacjach ciągłego ze sobą przebywania.

Miałem okazję to odczuć w praktyce. Pojechaliśmy kiedyś z koleżeństwem na wspólne wakacje. Totalna lipa. Uzależnienie maksymalne.

Nie jest to oczywiście reguła, równie dobrze może być ekstra. Ja jednak mam niezbyt miłę wspomnienia :)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...